Oldal frissítése

UAG Scout Folio Black iPad mini 3

4,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UAG Scout Folio Black iPad mini 3


Splňuje vojenské normy

A védőtok megfelel az igényes katonai szabványoknak

Gondolkozz előre!

A gravitáció a gyönyörű okoseszközök ősi ellensége. Előbb-utóbb a készülék a földre esik, és akkor jelentkeznek a csúnya karcolások. Az egyetlen megoldás az lehetne, ha otthon, egy üveg vitrinben tárolnánk a készüléket, és soha nem érnénk hozzá. Az alza.hu azonban az Urban Armor Gear védőtokkal egy új megoldást kínál.


Kompozit anyag a főszerepben

A tok könnyű kompozit anyag és gumi kombinációja. Ennek eredménye az extra szilárdság és a tartósság. Az ötletes kialakítás lehetővé teszi, hogy praktikus állványt hozzon létre, amely sokkal nagyobb kényelemről gondoskodik, főleg videonézés közben.

Pevná konstrukce

Ez a tok nemcsak szép, de meg is védi iPadjét


Pohodlný stojánek

Praktikus állvány

Ideális tok iPad minihez

A csúszásgátló felület a tok oldalsó részén megkönnyíti a mindennapi használatot, és meggátolja a csúszást. Az állvány kényelmes hozzáférést biztosít az összes csatlakozóhoz, gombokhoz és a kamera lencséjének oldalsó nyílásához is.

Kód:  UAG026
Termékszám:  UAG-IPDMF-BLK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15