Oldal frissítése

UAG Plazma citron sárga iPhone 7 Plus / 8 Plus-hoz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UAG Plazma citron sárga iPhone 7 Plus / 8 Plus-hoz


Olyan tokot keres, amely extrém körülmények között, sportolás vagy túrázás során is védi az iPhon 6s+/ 7+ készülékét? Ez az UAG Trooper Black védőtok pontosan az, amit keres. Az egyedülálló, fémötvözet és a bőr kivitelezés nem csak ellenáll az eséseknek, hanem készülélének új külsejét is élvezheti vele.  A nemkívánatos elejtés megelőzése érdekében a védőtok teteje csúszásmentes anyagból készül. A masszív konstrukció ellenére az iPhone könnyedén vezérelhető, feltölthető és szinkronizálható.


Legfontosabb jellemzők

  • Egyedülálló szabadalmaztatott kialakítás
  • 5-réteg védelem
  • Egyszerű vezérlés és telefontöltés
  • Megfelel a katonai szabványoknak
UAG Plasma Citron Yellow

UAG Plasma Citron Yellow - tank mezi kryty

5 rétegből álló védelem

5 rétegből álló védelem

A tok fejlesztése során nem spóroltak az anyaggal. A tok sarkait meg kell erősíteni, hogy megóvja a telefont az ütésekből és sokkhatásokból. A védőtok öt rétegből áll, amelyek együttesen sokoldalú védelmet nyújtanak a telefonnak. Ezt bizonyítja a katonai vizsgálatokon való duplán sikeres teljesítés, a MIL STD 810G 516.6 szabvány eléréséhez.


Kód:  UAG050n
Termékszám:  IPH8/7PLS-L-CT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10