Oldal frissítése

UAG Maverick törlése

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UAG Maverick törlése


Ház megfelel igényes katonai szabványoknak

Gondolkozz előre

A gravitáció egy szép ősi ellenség okostelefonok. Előbb-utóbb jön a közvetlen találkozó, amelyek abból erednek, csúnya karcolásoktól. Az egyetlen védekezés, hogy hagyja otthon a telefont egy üveg vitrínce és nem ért hozzá. Alza.com, azonban van egy megoldás formájában védőházat márka Urban Armor Gear.


Laminált jelentős szerepet játszik

A zsákot, amely egy kombinációja könnyű kompozit és gumi. Ez azt eredményezi, extra szilárdság és tartósság, de csak kis mértékben növeli a méret a beágyazott telefont. Ötletes kialakítás túlnyúlik az első, ezért nem árt, sem feküdt a kijelző lefelé.

átlátszó hátoldalon


Átlátszó még rugalmas

Védje iPhone 6

Csúszásgátló felület a ház oldalai megkönnyítik mindennapi kezelését, és önmagában nem teszi lehetővé a szerencsétlen csúszás. A standard hozzáférést biztosít az összes csatlakozók, gombok és oldalsó nyílással a kamera lencséje.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Kód:  UAG013
Termékszám:  UAG-IPH6-ICE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10