Oldal frissítése

UAG Ice Clear tok, LG G5

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UAG Ice Clear tok, LG G5

Félti dédelgetett kedvencét? Elkészítettünk egy terméket, amivel megóvhatja telefonját, ha leejti. Hagyja a gondokat mindenkorra maga mögött. Tökéletes védelem LG G5 mobiltelefonjának, ami nem csak praktikus, de jól is néz ki. Az Urban Armor Gear tok megfelel a szigorú katonai előírásoknak, és nagyon népszerű. A gravitáció szép ősi ellensége az okostelefonoknak. Előbb-utóbb eljön a pillanmat, amikor megjelennek az első csúnya karcolások.

Legfontosabb jellemzői

  • Védőburkolat LG G5-höz
  • Megfelel a szigorú katonai előírásoknak (MIL STD 810G 516,6)
  • Az eredeti design
  • Megerősített sarkok
  • Szabadalmaztatott kompozit szerkezet
  • A pontos alakú tok meghagyja a hozzáférést az összes szükséges csatlakozóhoz.

Minőségi anyagok és kivitelezés

Csúszásgátló felület a tok oldalain megkönnyítik mindennapi kezelését, és nem teszi lehetővé a szerencsétlen kicsúszást a kézből. Természetesen, az összes csatlakozóhoz, oldalgombhoz, kamera lencséhez stb. megmarad a hozzáférés. Ötletes kialakítású tok az első részre ráhajlik, ezért nem árt, ha a kijelzőjével lefelé tesszük le a telefont. A burkolat egy könnyű gumi ötvözet. Ez extra szilárdságot és tartósságot eredményez, de csak kis mértékben növeli a behelyezett telefon méretét.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka LG
Telefon modell G5

Típus és anyag

Anyag Gumi
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  UAG040h
Termékszám:  UAG-LGG5-ICE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20