Oldal frissítése

UAG Composite Case Clear iPhone 5s/ SE

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UAG Composite Case Clear iPhone 5s/ SE

Az iPhone 5. generációs mobiltelefon az elektronika egyik luxus darabja, ezért nem lenne jó ötlet egy egyszerű műanyag tok megvásárlására a védelme érdekében. Válasszon egy elegáns tokot, amely extra védelmet nyújt! Ha veszélyhelyzetbe kerül a telefon, minden bizonnyal hasznos lehet. Bonyolult kialakításával biztonságban tartja a telefonját a napi használat során.

Legfontosabb jellemzői

  • Stílusos tok az extra védelem érdekében
  • Kitűnően ellenáll az esésnek (megfelel a MIL STD 810G 516.6 katonai szabványnak)
  • Teljes karosszéria védelem és kiemelkedő él a kijelző karcmentessége érdekében
  • Magas fokú tapintással bíró visszacsatoló gombok az egyszerű kezeléshez
  • IPhone 5S/SE típusokhoz tervezve

Nincs még egy ilyen tok

A tok különleges formát és szabadalmaztatott összetett kialakítást tud felmutatni, kemény külső burkolat használatával a szerkezeti szilárdság növelésére, lágy belső része a lengéscsillapítás érdekében készült. A tok továbbá olyan jól "páncélozott", hogy megfelel a MIL STD 810G 516.6 katonai szabványnak. Nem növeli a súlyát, és nem korlátozza a telefon egy funkcióját sem.

Kód:  UAG004k
Termékszám:  IPHSE/5S-ICE
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15