Oldal frissítése

UAG Ash Smoke LG G5

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

UAG Ash Smoke LG G5

Félted okostelefonod a háziállatodtól? Elkészítettünk egy terméket, hogy ne kelljen aggódnod, hogy összetörik okostelefonod, mikor elesel vagy leejted a földre. Megérkezett a tökéletes védelem az LG G5 mobiltelefonokra, amely nem csak jól néz ki, hanem nagyon praktikus is. Az Urban Armor Gear védőtok, amely megfelel a szigorú katonai előírásoknak, nagyon népszerű. A gravitáció a szép okostelefonok ősi ellensége. Előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor telefonján karcolások jelennek meg.

Legfontosabb jellemzői

  • LG G5 okostelefonokhoz védőtok
  • Megfelel a könyörtelen katonai előírásoknak (MIL STD 810G 516,6)
  • Eredeti design
  • Sarkoknál megerősített tok
  • Szabadalmaztatott kompozit szerkezet
  • Precíz kialakítás, telefonjához hozzáférhet az összes szükséges csatlakozó

Minőségi anyagok és kivitelezés

A Csúszásgátló felület a tok oldalain megkönnyítik a telefon mindennapi kezelését, és önmagában nem teszi lehetővé a szerencsétlen kicsúszást a kézből. Természetesen telefonja a tokkal együtt teljesen funkcionális, nem takarja el kameráját, az oldalgombokat, és a csatlakozó helyeket sem. A kifinomult felépítésnek köszönhetően a tok megvédi a kijelzőt még akkor is, ha kijelzővel lefelé esik a telefon a földre. A védőtok pehelysúlyú kompozitból és gumi kombinációjából áll. Ezáltal rendkívül erős és tartós anyagot kapunk, ugyanakkor a tok megnöveli az okostelefonjának a méretét.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka LG
Telefon modell G5

Típus és anyag

Anyag Gumi
Tok rugalmassága/keménysége Kemény
Kód:  UAG040b
Termékszám:  UAG-LGG5-ASH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15