Oldal frissítése

Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Nálunk a minőség és a hűség az első helyen áll, ezért ennek a két dolognak elkötelezett figyelmet szentelünk. Emellett büszkék vagyunk arra is, hogy partnerek lehetünk számodra a legjobb televízióélmény megteremtésében. Ebben az elkötelezettségünkben szeretnénk még egy lépéssel tovább menni, és valami újat, kiemelkedőt kínálni.



Tudjuk, hogy a kiváló minőségű televíziók vásárlása komoly beruházás, ezért most egy exkluzív ajánlatot hoztunk el Neked. Elkötelezettek vagyunk a vásárlóink elégedettsége iránt, és hogy ezt a hitvallásunkat tettekkel is alátámasszuk, a 10.000 - 100.000 Ft árú televízióinkra az átlagosnál hosszabb garanciát kínálunk. Tudjuk, hogy a jogszabályok alapján a 10.000 - 100.000 Ft közötti termékekre általában csak egy év garanciát vállal a forgalmazó, de mi nem elégszünk meg a szokásossal. Mi hiszünk a minőségben és az elégedettségben, és azért vagyunk itt, hogy Neked még többet adjunk. Míg mások egy év garanciát nyújtanak, mi ezt megduplázzuk, és két év garanciát vállalunk az ezen árkategóriába tartózó kínálatunkban található televíziókra.



Tudjuk, hogy a minőség időtálló, és bízunk abban, hogy televízióink hosszú éveken keresztül kiváló szolgáltatást nyújtanak majd Neked és az egész családodnak egyaránt. Ez az extra év garancia nem csak egy szokványos ajánlat, ez a mi elkötelezettségünk vásárlóink iránt, amivel szeretnénk megköszönni azt, hogy bennünket választottál. Mostantól kezdve nem csak a kristálytiszta képet és a lenyűgöző hangot élvezheted az otthonodban, hanem emellett az átlagosnál hosszabb garancia biztonságérzetét is.

Paraméterek módosítása
114 termék

Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

A Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé kategóriában összesen 134 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10