Oldal frissítése

Tűzteszt

E-könyv, Cseh
5 12 értékelés

Tűzteszt

Ez a karácsony senkinek sem boldog lesz, sem vidám lesz ...

A Sigma Force titkos szervezete versenyben áll az idővel az egyik tagja és az egész Európa megmentése érdekében.
Grey Pierce parancsnok karácsony estéjén visszatér haza, és rájön, hogy valaki megragadta otthonát, Gray várandós barátnője eltűnt, Kat legjobb barátja felesége pedig eszméletlen a konyhában.
Egyetlen nyom nélkül, Kat mint tanú az egyetlen remény, hogy megtudja, ki támadta el és elrabolta terhes feleségét. Kat azonban félkómában nem tud beszélni - mindaddig, amíg egy ragyogó idegseb egy radikális módszert nem javasol, amellyel elég hosszú ideig "kinyitható" az agya, hogy több kérdésre közvetett módon válaszoljon.
Katie szavai arra késztetik a Sigma Force-t, hogy váratlanul keressen olyan válaszokat, amelyek a múltba visszatérő titkokkal kapcsolatosak: a spanyol inkvizíció és a történelem egyik legszégyenesebb és legvéresebb könyve, a középkori Witch Hammer. Megállapításaik feltárják az ijesztő igazságot arról, hogy az emberiség jövője miért áll fenn az egyensúlyon, arra kényszerítve őket, hogy foglalkozzanak a legalapvetőbb kérdéssel: Mit jelent a lélek?

Paraméterek

Alapvető

Autor James Rollins
Oldalak száma 376 oldal
Kiadás éve 2019
Série Sigma Force
Kiadó BB Art
Nyelv Cseh

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi), PDF az olvasni vágyók számára
Védelem típusa Social DRM
Kód:  EK31392
Termékszám:  978-80-759-5259-2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20