Oldal frissítése

Turtle Beach STEALTH RECON 200, fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Turtle Beach STEALTH RECON 200, fekete

Az összes játékos azt vallja, hogy nem elég a részletgazdag látvány, de a hangzás is fontos. A(z) Turtle Beach STEALTH RECON 200, fekete játékosoknak ajánlott fejhallgató a kialakítása révén tökéletesen kényelmes. Zárt rendszere garantálja a környezeti hangok tökéletes kizárását. A(z) 20 Hz és 20000 Hz közötti frekvencia mellett biztos lehetsz abban, hogy teljes egészében élvezheted kedvenc zenéidet. A fejhallgató fontos része egy mikrofon is, amely segít a játék közbeni kommunikációban a játékostársakkal.

A(z) Turtle Beach STEALTH RECON 200, fekete a mikrofonjával érdeklődést kelt

Főleg a gamerek biztosan értékelni fogják a célszerű mikrofont. A(z) Turtle Beach fejhallgató mikrofonja garantálja a kiváló kapcsolatot játékostársaiddal a legkülönfélébb programoknál. 20 Hz - 20000 Hz közötti frekvenciasávon mozog.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül
Kód:  TB200a2
Termékszám:  TBS-3200-02

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20