Oldal frissítése

Turris MOX D (SFP)

Kiegészítők a termékhez

Turris MOX D (SFP)

Turris MOX D modul

Tudtad, hogy a Turris MOX Classic WiFi router speciális modulok segítségével teszi lehetővé funkcióinak egyszerű bővítését? A Turris MOX D modulnak köszönhetően például egy SPF konnektor jön létre, 2,5 Gbps kapcsolódáshoz.

Modul Turris MOX

Hogyan lehet bővíteni a Turris MOX moduljait?

A modulos megoldás rendkívül érdekes, de a választás során fontos információkkal kell megismerkedned. Ha a szükséges modult más modulokkal kombinálod, ellenőrizd, hogy kompatibilisek-e egymással. A modulok sorrendjét és PCIe és SGMII jelek áthaladását a konfigurátorban ittfigyelheted.

Turris MOX moduláris útválasztó

A Turris MOX Classic egy egyedülálló moduláris útválasztó, amely kis- és középvállalkozások, számítógép-szakemberek és minden olyan felhasználó háztartása számára alkalmas, akik tisztában vannak az Internet kockázataival. Biztonságos szabványos konfigurációval, automatikus firmware frissítésekkel és adaptív elosztott tűzfallal a Turris MOX Classic maximális biztonságot kínál. A Turris MOX szintén nyílt forráskódú - Linux operációs rendszeren (OpenWrt alapú) és nyílt hardveren fut.


Kód:  TuRRsMV008
Termékszám:  RTMX-MDBOX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05