Oldal frissítése

Tucano New Elements vörös

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tucano New Elements vörös

Az olasz TUCANO márka legújabb kollekciója itt van! Adjon a MacBook -jának maximális védelmet karcolás vagy padlóraesés esetén. Hála a neoprén toknak tökéletesen illeszkedik és átöleli a készülékét.

Az eredeti dombornyomott grafika a csillogó szöveten kiemeli a modern dizájnt. Ez a borító tökéletesen illeszkedik a                 13".képátlójú MacBook Air -hez. A precíziós gyártásnak köszönhetően ez lesz a második "bőr" az ilyen elektronikus eszközökön.

A borítót külön, egymagában is lehet használni vagy igénybe veheti, mint egy védőcsomagolást, amikor behelyezi egy másik táskában vagy kézitáskába.

Legfontosabb jellemzői

  • A MacBook Air 13" laptophoz tervezték
  • Színe: elegáns vörös
  • Luxus modern dizájn
  • Praktikus és ergonomikus kialakítás
  • A neoprén védi a nedvesség ellen
  • Belső méretek: 32,5 x 22,7 x 1,7


A TUCANO márka már 25 éve van jelen a piacon. Az olasz minőségi, feltűnő formai kialakítás minden vásárlót örömmel tölt el. A vonzó színes borító dizájn nem csak tökéletes védelmet biztosít az Ön elektronikai házikedvencének, hanem még nagyon esztétikusan is néz ki.

Ez a márka széles választékot kínál, a következő készülékekhez gyárt védőtokot, mint iPadok, tablettek, laptopok és ultrabookok és megtalálhatók még a hátizsákok és az e-könyv olvasókra való borítók is. Az összes termék praktikus és teljesen  luxus megjelenésű. Mindez a magas minőség kiváló áron érhető el.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Neoprén

Külső méretek

Mélység 2 cm
Szélesség 34 cm
Magasság 24,5 cm

Anyag

Anyag Neoprén

Max. méret

Laptop képátló 13 "

Szín

Szín Piros
Kód:  THY007c9
Termékszám:  BF-E-MBA13-R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20