Oldal frissítése

Tucano New Elements Silver

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tucano New Elements Silver

A TUCANO olasz márka legújabb kollekciója íme elérhető! Adjon MacBookjának maximális védelmet a karcolásokkal és az esésekkel szemben. Neoprén anyagának köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik és borítja be készülékét.

A csillogó szövetből készült eredeti dombornyomott grafika hangsúlyozza a modern design-t . A tok tökéletesen illeszkedik a MacBook Air 11"-hez. Precíz kidolgozásának köszönhetően a tok "második bőrként" hat, vagyis pontosan úgy, mintha a készülékre szabták volna.

A borító külön-külön is feltehető, de védőcsomagolásként is használható más táskában, vagy kézitáskában.

Legfontosabb jellemzői

  • MacBook Air 11"-hez tervezték
  • elegáns, ezüst színben
  • luxuskivitelű modern design
  • praktikus és ergonomikus kialakítás
  • neoprén anyaga véd a nedvesség ellen
  • belső méretek: 30 × 19,2 × 1,7

A Tucano márka 25 éve van jelen a piacon. A feltűnő, modern és minőségi olasz tervezés minden vásárlót elégedettséggel tölt el. Vonzó és színes kialakításával nemcsak védi kedvenc elektronikus kütyűjeit, hanem még ránézésre is kellemes esztétikai élményt ad.

Ez a márka nagyon széles termékválasztékkal rendelkezik, többet között iPad-ekhez, tabletekhez, laptopokhoz és ultrabookokhoz készítenek tokokat, de az e-book olvasókra is gondolnak, nekik táskákkal és borítókkal kedveskednek. Az összes termék praktikus és luxuskivitelű, átfogó designnal rendelkezik. Mindezt kiváló minőségben, és elérhető áron.

Paraméterek

Anyag

Anyag Neoprén

Külső méretek

Mélység 2 cm
Szélesség 31 cm
Magasság 22 cm

Anyag

Anyag Neoprén

Max. méret

Laptop képátló 11 "

Szín

Szín Ezüst
Kód:  THY007c1
Termékszám:  BF-E-MBA11-SL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05