Oldal frissítése

Tucano New Elements fekete

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tucano New Elements fekete

Az olasz TUCANO márka legújabb terméke megérkezett!  Adj maximális védelmet a MacBook laptopodnak a karcolások és egyéb sérülések ellen. A neoprén anyagnak köszönhetően a tok tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és védi azt.

A csillogó szöveten levő dombornyomással készült egyedi grafika még jobban kiemeli a modern designt. A tok tökéletesen illeszkedik MacBook Air 13" laptopokra, a tok a precizitása miatt a laptop "második bőrének" is nevezhető.

A csomagolás felhasználható védőcsomagolásként vagy elhelyezhető táskában is, szállítási célokból.

Legfontosabb jellemzők

  • MacBook Air 13" készülékkel kompatibilis
  • Elegáns, fekete szín
  • Luxus és modern design
  • Praktikus és ergonomikus kialakítás
  • A neoprén anyag védi a készüléket a nedvességtől
  • Belső méretek: 32,5 x 22,7 x 1,7


A TUCANO márka a piacon immáron 25 éve van jelen. A szokatlan, egyedi, modern designja az Olasz minőséggel kombinálva minden ember kedvencévé válik. A vonzó színekben pompázó védőtokok nem csak megvédik a készülékeit, de a szem számára is kellemes látványt nyújt.

A márka széles választékban kínál védőtokokat, iPad-hez, tabletekhez, laptopokhoz, ultrabookokhoz, illetve e-book olvasókészülékekhez is. Az összes termék kiváló minőségű, praktikus, illetve luxus designal rendelkezik, mindez megfizethető áron.

 

Paraméterek

Anyag

Anyag Neoprén

Külső méretek

Mélység 2 cm
Szélesség 34 cm
Magasság 24,5 cm

Anyag

Anyag Neoprén

Max. méret

Laptop képátló 13 "

Szín

Szín Fekete
Kód:  THY007c6
Termékszám:  BF-E-MBA13

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10