Oldal frissítése

Tucano Elements New Blue Xeno notebook tok

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tucano Elements New Blue Xeno notebook tok

Az olasz TUCANO márka legújabb terméke megérkezett! Nyújts maximális védelmet a karcolások és a vízcseppek ellen az iPad-ed számára. A neoprém anyagnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a készülékre, és körülöleli azt. 

Az eredeti, a csillogó szövetből kiemelkedő dombornyomott grafika kiemeli a tok modern designját. A tok alkalmas iPad Pro és  retina kijelzős MacBook Pro 13" készülékekhez. A precíz kidolgozásnak köszönhetően a tok olyan az eszköz számára, mint egy második védelmi réteg. 

A tok akár önmagában is használható, vagy akár védőtokként, másik táskába, hátizsákba helyezve. 

Legfontosabb jellemzői

  • iPad Pro és retina kijelzős MacBook Pro 13" készülékekhez
  • Kék szín
  • Luxus, modern design
  • Praktikus és ergonomikus kialakítás
  • A neoprén véd a nedvesség ellen
  • Belső méretek: 31,4 x 21,9 x 1,8 cm


A TUCANO  márka már 25 éve elérhető a piacon. A feltűnő deisgn és a modern, olasz minőség minden vásárlót lenyűgöz. A vonzó, színes design tökéletes az elektromos barátaid számára, nem csak a biztonság, de az esztétikus megjelenés miatt is.

A márka termékek széles skáláját kínálja, többek között iPad, tablet, laptop és ultrabook tokokat, valamint táskákat és tartókat e-book olvasók számára. Minden termék praktikus, emellett a teljes design luxus kategóriás. Mindez kiváló minőségben és remek árfekvésben.

Paraméterek

Anyag

Anyag Neoprén

Külső méretek

Mélység 2,3 cm
Szélesség 32 cm
Magasság 22,5 cm

Anyag

Anyag Neoprén

Max. méret

Laptop képátló 13 "

Szín

Szín Kék
Kód:  THY007d2
Termékszám:  BF-E-MB13-B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20