Oldal frissítése

Tucano New Elements Blue

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tucano New Elements Blue

Az olasz TUCANO márka legújabb kollekciója megérkezett! Add meg a MacBookodnak a legnagyobb védelmet a karcolások és a leesések ellen. A neoprén anyagnak köszönhetően a tok tökéletesen illik az eszközödre és körbeöleli azt.

Az egyedi, csillogó szövetből készült, dombornyomott grafika modern designt kölcsönöz a toknak. A MacBook Air 11" notebookra tökéletesen illeszkedik, második borítása lesz az elektronikus eszköznek.

A tokot különálló borításként is használhatod, vagy védőcsomagolásként, ha egy kézi- vagy hátitáskába teszed a laptopodat.

Legfontosabb jellemzők

  • MacBook Air 11"-hez tervezve
  • Kék színű
  • Luxus, modern design
  • Praktikus és ergonomikus kialakítás
  • A neoprén anyag véd a nedvesség ellen
  • Belső méretek: 30 x 19,2 x 1,7


A TUCANO márka már 25 éve a piacon van. Különleges és modern designja az olasz minőséggel ötvözve minden vásárlót elkápráztat. A vonzó, színes tok nem csak tökéletes védelmet nyújt az elektronikus eszközöknek, hanem nagyon esztétikus megjelenést is biztosít.

Ez a márka a termékek széles választékát kínálja, mint például tokok iPadekhez, tabletekhez, laptopokhoz és ultrabookokhoz, valamint hátizsákok és e-book olvasó tokok. Minden termék nagyon praktikus és luxus megjelenéssel rendelkezik. Mindegyik kiváló minőségű és remek áron kapható.

Paraméterek

Anyag

Anyag Neoprén

Külső méretek

Mélység 2 cm
Szélesség 31 cm
Magasság 22 cm

Anyag

Anyag Neoprén

Max. méret

Laptop képátló 11 "

Szín

Szín Kék
Kód:  THY007c2
Termékszám:  BF-E-MBA11-B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05