Oldal frissítése

Tucano Dritta kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tucano Dritta kék

 

Az elegáns táska 15,6" nagyságú notebookok elhelyezésére szolgál. Szíjjal látták el, mellyel a gurulós bőrönd teleszkópos fogantyújához erősítheti fel. Főleg akkor fogja ezt értékelni, ha gyakran utazik. A párnázott notebook rekesz maximális védelmet nyújt a készüléknek. A fő rekeszt két részre osztották. A világos színű belső kivitelezés megkönnyíti az elhelyezett tárgyak megtalálását.

Természetesen elöl egy elkülönített cipzáras zsebet talál, amelyben különböző tartozékokat tárolhat. Nem hiányzik egy praktikus zseb sem a tablet számára, így a táska többfunkciósnak mondható. A párnázott vállpánt levehető és állítható, így biztosítja a maximális kényelmet hordásakor.


Műszaki adatok:

Szín:
Kék

Anyaga:
Poliészter

Külső méretek:
43 x 30 x 7 cm

A notebook maximális mérete:
39,3 × 26,7 × 3,5 cm
Kompatibilis modellek:
Notebook/ultrabook 15,6"
MacBook Pro 15"
 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Külső méretek

Mélység 7 cm
Szélesség 43 cm
Magasság 30 cm

Anyag

Anyag Poliészter

Max. méret

Laptop képátló 15,6 "

Szín

Szín Kék
Kód:  THY001a2
Termékszám:  BDR15-B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15