Oldal frissítése

Trust Yzo Wireless Speaker - narancssárga

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Trust Yzo Wireless Speaker - narancssárga


Oranžový repráček

Szép megjelenés és még jobb hang

Bluetooth hangszóró utazásra

A Trust Yzo érdekes kinézetű és hosszú üzemidejű hangszóró. Játszd le kedvenc zenéid bármilyen Bluetooth technológiát támogató vagy klasszikus 3.5mm jack csatlakozóval rendelkező eszközről, amely napjainkban már minden elektronikus berendezésen megtalálható.
Élvezd a minőségi és erős hangot, amely összehasonlíthatatlan az okostelefonnal vagy egyébb lejátszókkal.

 


Praktikus minden helyzetben

A beépített újratölthető akkumulátor akár 8 órán keresztül üzemelteti a hangszórót. Hallgasd a zenét a kertben, a vízparton, és bárhol ahol csak szeretnéd.
A telefonnal való csatlakoztatás után használhatod mint kihangosító a hívások rendezésére. Közvetlenül a hangszórón találsz a hívás fogadására, illetve a hangerő beállítására szükséges gombokat.

Zadní strana

Könnyen kezelhető


Kód:  JS256c2a
Termékszám:  19855
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15