Oldal frissítése

Trust Ultra Fast

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trust Ultra Fast

Sokoldalú Trust autós töltő USB porttal, amely ideális mobiltelefonok, és tabletek töltésére. Univerzális csatlakozójának köszönhetően bármilyen típusú autóban használhatod, kis mérete miatt pedig nem foglal sok helyet sem. Támogatja az ultragyors 15W töltést (amely kompatibilis a Qualcomm QuickCharge 2.0 technológiával), például a Samsung Galaxy S6 esetében. 12W töltéssel Apple iPad-et is könnyedén tölthetsz fel. Más eszközök általában magasnak számító 10W, vagy átlagos 5W sebességgel töltődnek. 

Maga a töltő felméri a csatlakoztatott eszköz lehető legmagasabb töltési értékét, így nem kell bajlódnod állítgatással, és mobiltelefonod vagy táblagéped a tőle telhető legnagyobb sebességgel fog töltődni. Természetesen van rövidzárlat és túlfeszültség elleni védelem is.

Legfontosabb jellemzői

  • Univerzális autós töltő USB porttal
  • Automatikus észleli a legmagasabb töltési sebességet telefonodon vagy táblagépeden
  • Ultragyors töltés akár 15W-os sebességgel
  • Univerzális bemeneti feszültség 12-24 V
  • Túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelem
 
Kód:  JS267b4
Termékszám:  21064
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15