Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Trust Stylus Pen fekete

4,4 66 értékelés
3 800 Ft

Trust Stylus Pen fekete

A Stylus Pen Trust egy új generációs univerzális érintőceruza tabletekhez és bármilyen típusú érintőképernyős okostelefonhoz. Úgy tervezték, hogy ne okozzon sérülést a képernyőn, és ne hagyjon nemkívánatos nyomokat. A Stylus fém szárral, és egy 8mm-es puha gumiheggyel rendelkezik, így szinte úgy használhatjuk, mint egy valódi ceruzát. Az érintőceruzan található még egy csiptető is az egyszerű hordozhatóság érdekében, továbbá többféle színben is elérhető.

A Trust Stylus Pen érintőceruza a tabletek és okostelefonok precíz és személyre szabott használatát teszi lehetővé. Az érintőceruzával való munka sokkal pontosabb és természetesebb, mint az ujjal való vezérlés, így könnyebben írhatunk jegyzeteket, készíthetünk vázlatokat, vagy akár órákon át játszhatunk.

A Trust érintőceruzák jellemzője a vékony, fém kivitel, a kiváló minőségű kidolgozás és a magas szintű funkcionalitás.

Műszaki adatok:

Méretek:
113x9x9mm

Tömeg:
13 g

Szín:
fekete

Paraméterek

Rendeltetés

Készülék Telefonhoz, Tablethez, Laptophoz
Kompatibilitás Android, iOS, Windows, Univerzális

Hegy

Technológia Passzív
Anyag Gumi
Vastagság 9 mm

Tulajdonságok

Funkciók Cserélhető hegy, Csat rögzítéshez

Méret & súly

Hossz 113 mm
Átmérő 9 mm
Súly 10 g
Kód:  JS266z12e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  17741
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05