Oldal frissítése

Trust Spila Kids fejhallgató - virág

4,7 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trust Spila Kids fejhallgató - virág

A Trust miőségi gyermekfejhallgatóval érkezik, amellyel porontyaid rengeteget szórakozhatnak zenehallgatás, filmnézés vagy játék közben. Nagyon könnyű, rugalmas és a gyerek kezek nem kíméletes elbánását is kibírja, mivel ellenálló szerkezettel és igazán jó minőségű kábellel rendelkezik.

Fő tulajdonságok

  • Trust fejhallgató (a biztonságos zenehallgatásért)
  • Tiszta és minőségi sztereó hangzás
  • 85 dB maximális hangerőhatároló (az EN 71 szabvány szerint)
  • Rugalmas és könnyű design a maximális ellenállás és kényelmes viselés érdekében
  • Állítható fejhíd a kényelem biztosításához
  • Az összes 3,5 mm jack csatlakoztatási lehetőségű készülékkel kompatibilis

A kényelmes viselet garantált

A kompakt és üde design nem tartalmaz olyan részeket, amelyek által a gyermekek megsérülhetnek. A puha fülesek kényelmesek és nem szorítanak, ezen felül a fejhallgató állíthatósága a kisebb és a nagyobb gyermekek számára is megfelel.

A felhasználás széles skálája (3.5 mm-es jack)

A fejhallgató vezetéke elegendő hosszúságú, a 3.5 mm-es jack csatlakozó pedig szinte az összes okostelefonnal laptoppal, hordozható DVD-lejátszóval, házi audió-rendszerrel és egyéb készülékkel kompatibilis. A fejhallgató automatikus hangerőhatárolóval ellátott, amely megakadályozza a hangerő extrém megnövelését, tehát a legkisebb hallgatók számára is teljesen biztonságos. Emellett a hangzás nagyon jó minőségű, a gyerekek otthon és az utakon is élvezhetik.

Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  JS257t1a2
Termékszám:  20954
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20