Oldal frissítése

TRUST KAZUN PREZENTER

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TRUST KAZUN PREZENTER

Praktikus eszköz előadások távvezérléséhez

A vörös lézerrel ellátott, a TRUST Kazun vezeték nélküli alumínium prezenter kiváló asszisztens lesz előadások, prezentációk vagy képzések számára. Az egyszerű 4 gombos eszközzel teljes mértékben vezérelheted a prezentációt, és jobban összpontosíthatsz a bemutatott tartalomra és a közönségre.


A TRUST Kazun vezeték nélküli prezenter főbb jellemzői

  • Kompakt, rendkívül vékony kialakítás
  • Tartós alumínium ház
  • 4 funkció a PowerPoint vezérléséhez
  • Mutató funkciók
  • Vezeték nélküli távolság max. 30 méter
  • Integrált újratölthető akkumulátor
  • USB mikro vevőkészlet a prezenterben való tárolás lehetőségével
  • Mac kompatibilis (Office for Mac 2011 / Mac-Keynote 2014 és újabb)

Kompakt méretek

A tartós alumíniumból készült, rendkívül vékony felépítésnek és a kompakt méreteknek köszönhetően a TRUST Kazun prezenter kényelmesen  illeszkedik a kezedbe és mindig magadnál hordhatod. A készüléket beépített akkumulátor táplálja, amely a mellékelt mikro-USB-kábellel könnyen feltölthető.


Prezentációk távirányítással

A TRUST Kazun 4 funkciót kínál a PowerPoint prezentációk gyorsabb vezérléséhez. Könnyedén elindíthatod és leállíthatod a diavetítést, léphetsz a következő vagy az előző diára, vagy aktiválhatod a piros lézermutatót, hogy hangsúlyozd a prezentáció fontos szempontjait.


Micro USB vevő

A vezeték nélküli prezenter működéséhez egyszerűen csatlakoztasd az USB mikro-vevőt a számítógépedhez vagy laptopodhoz illesztőprogramok telepítése nélkül. A készülék rendkívül hosszú, akár 30 méteres jeltartományban lehetővé teszi a közönség közötti szabad mozgást.


Paraméterek

Tulajdonságok

Max. hatótávolság 30 m
Csatlakozás USB vevőegység
Felszerelés Lézer pointer, Giroszkóp
Kód:  JS248m11
Termékszám:  23333
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20