Oldal frissítése

TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TRUST IRIS 4K Ultra HD Conference Camera

A TRUST IRIS webkamerával kiváló minőségű videokonferenciákat tarthatsz

A TRUST IRIS webkamerát nemcsak otthon, hanem különösen vállalati környezetben fogod használni, mivel kiváló minőségben tarthatsz segítségével videokonferenciákat. Maga a webkamera telepítése gyerekjáték - a dobozból kivéve csak csatlakoztasd a laptophoz vagy számítógéphez, és máris használhatod. A kényelmes működtetéshez távirányítót is kapsz. A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera kiváló minőségű hangot biztosít az intelligens algoritmusokkal ellátott hangszórónak köszönhetően, míg hangod a beépített zajszűrő mikrofonok hűen rögzítik. A HDR mód éles képet készítbármilyenfényviszonyok között. A széles látószögű objektív akár 8, biztonságos távolságban ülő személyt is rögzít. A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera kompatibilis a Teams, Zoom, Google Meet, GoToMeeting, Webex vagy bármely más online videokonferencia alkalmazással.

A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera legfőbb előnyei

  • A TRUST IRIS beépített, zajcsökkentő mikrofonokkal rendelkezik, hogy tökéletesen rögzíti hangod
  • A fejlett algoritmusokkal ellátott hangszóró tiszta és éles hangot biztosít a partnereknek
  • A TRUST webkamera széles látószögű objektívje akár 8, egymástól biztonságos távolságban ülő személyt is könnyedén rögzíthet
  • A TRUST IRIS széles látószöggel rendelkezik - 120°
  • Akár 8Mpix-es fényképek készítése is lehetséges a webkamerával
  • A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera minden funkcióját távirányítóval vezérelheted
  • A gyenge fényviszonyokat korrigálja
  • Egyszerűen csatlakoztasd a webkamerát, és a plug-and-play megoldásnak köszönhetően azonnal használhatod
  • Használd a Hangkövetés funkciót is, amelynek segítségével a webkamera automatikusan elfordul és a beszélő személyre fókuszál
  • A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera elhelyezhető egy asztalon, vagy egy laptopra vagy monitorra is felszerelhető 

A TRUST webkamera kényelmes plug-and-play megoldással rendelkezik

Csak vedd ki a TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamerát a dobozból, csatlakoztasd a laptophoz, és máris indulhat a megbeszélés. Távirányítót is kapsz, amellyel a webkamera összes funkcióját vezérelheted.

A webkamera 4K felbontással és ClearView technológiával rendelkezik

A TRUST IRIS webkamera 4K felbontással, HD érzékelővel és széles látószöggel dolgozik. Mindez lehetővé teszi, hogy partnered a videóhívás összes résztvevőjét láthassa, nem csak egy részüket, hanem teljes személyüket. A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera számos lehetőséget kínál a résztvevők követésére és keretezésére egy videóhívás során. A dinamikatartomány funkció például minden fényviszonyok között tiszta képet biztosít. A Hangkövetés funkciót is értékelni fogod, hiszen a webkamera automatikusan elfordul a beszélő személy mögött, és rá is nagyít a keretben lévő személyre.

A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera bármely tárgyalóteremben használható

Nem számít, hogy a tárgyalóterem kicsi vagy nagyon tágas. A TRUST IRIS 4K Ultra HD webkamera bármilyen tárgyalótermet teljes értékű konferenciateremmé alakíthat. A széles látószögű objektívvel és a kiváló minőségű mikrofonokkal megbízhatóan számíthatsz arra, hogy a másik fél megbízhatóan lát és hall. A TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera alkalmas olyan megbeszélésekhez, amelyeken akár 8 személy is részt vesz és egymástól biztonságos távolságban ülnek.

A ClearSound technológiának köszönhetően megbízhatsz a TRUST webkamera hangteljesítményében

A TRUST IRIS webkamera hangszórója ClearSound technológiával rendelkezik az optimalizált hangkimenet érdekében. A hangokat megszűri és megvédi minden olyan rezgéstől, amely rezonanciát okozhat. Mindez lehetővé teszi, hogy zökkenőmentes hangélményt élvezhess, és biztonságosan halld partnered a TRUST IRIS 4K Ultra HD konferencia kamera webkamera hangszóróján keresztül. Annak érdekében, hogy a másik fél is halljon, a webkamera beépített, algoritmusvezérelt mikrofoncsoporttal rendelkezik, amelynek érzékelési tartománya akár 5 méter is lehet. Ez megkönnyíti, hogy a konferencián mindenkihangja hallható legyen, függetlenülattól, hogy ki hol ül. Értékelni fogod a zajszűrő funkciót is, amely kiszűri a zavaró hangokat.


Paraméterek

Felbontás

Fotók felbontása akár 8 Mpx

Tulajdonságok

Jellemzők Beépített mikrofon, Háttérzaj csökkentése, fix fókuszálás, Face Tracking, Gyenge-megvilágítottság korrekció, Távirányító, Mozgásérzékelő
Betekintési szög 120 °

Méret & súly

Szélesség 60,1 cm
Magasság 14,1 cm
Mélység 11,5 cm
Tömeg 2 200 g

Szín

Szín Fekete

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS
Kód:  JS261l2
Termékszám:  24073
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05