Oldal frissítése

Trust High Precision Stylus Pen fekete

4,5 40 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trust High Precision Stylus Pen fekete

A Trust High Precision Stylus Érintőceruza egy új generációs ultra-vékony érintőveruza tabletekhez és mindenféle okostelefonhoz érintőképernyővel. Azért tervezték őket, hogy megakadályozzák a képernyő véletlen sérülését és a nemkívánt foltokat a képernyőn. A Stylus alumínium testtel rendelkezik és egy nagyon puha és rugalmas, 5 mm-es gumi véggel, amellyel szinte úgy lehet írni, mint egy igazi tollal. A toll el van egy csipesszel látva a könnyű hordozhatóság érdekében, és többféle különböző színben gyártották le. A Stylus súlya mindössze 8 gramm és, köszönhetően a kis méretének és az ultra-vékony testének, nagyon elegáns kiegészítője lesz a készülékének.

A High Precision Stylus Érintőceruza a precíz és eredeti használatát biztosítja a tableteknek és az okostelefonoknak. A Stylus használata pontosabb és természetesebb, mintha az ujját használná, így jegyzeteket írhat, firkákat készíthet, rajzolhat vagy játszhat vele órákon át.

A Trust érintőceruzái sajátossága a vékony design, a fémből való kialakítás, a csúcs minőségű megmunkálás és a magas funkcionalitású irányítás.

Műszaki adatok:

Méretek:
107 x 6 x 6 mm

Tömeg:
8 g

Szín:
Fekete

Paraméterek

Rendeltetés

Készülék Telefonhoz, Tablethez, Laptophoz
Kompatibilitás Android, iOS, Windows, Univerzális

Hegy

Technológia Passzív
Anyag Gumi
Vastagság 5 mm

Tulajdonságok

Funkciók Cserélhető hegy, Csat rögzítéshez

Méret & súly

Hossz 107 mm
Átmérő 6 mm
Súly 8 g
Kód:  JS266z12b
Termékszám:  18738
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10