Oldal frissítése

Trust GXT Gamer szett 3 az 1-ben + Far Cry 5 játék ingyen

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trust GXT Gamer szett 3 az 1-ben + Far Cry 5 játék ingyen

Már alig várod, hogy kipróbálhasd a legújabb, akciódús Far Cry 5 játékát? Amennyiben ez igaz, akkor ne szalaszd el ezt a limitált kiadású gamer szettet, amelyhez ajándékba jár a Far Cry 5 játéka. Ez a sokoldalú szett rengeteg órányi szórakozást, izgalmat és kellő feszültséget kínál. Lépj be egy olyan hatalmas világba, amely hemzseg a lenyűgöző karakterektől, a csodás környező természettől, vagy a hihetetlenül részletgazdag lakásoktól. Előbb-utóbb biztos el kell majd szakadnod a játéktól, de hidd el, ez épp olyan nagy kihívást jelent majd, mint a küldetés teljesítése. Ebben a játékkészletben első osztályú fejhallgatót, nagy pontosságú egeret, és bónuszként Far Cry stílusú egérpadot és a játék teljes változatát találod.

A Trust GXT gamer szett 3 az 1-ben + Far Cry 5 játék ingyen legfontosabb jellemzői 

  • Praktikus szett: fejhallgató, egér egérpaddal és az új játékkal
  • Kiváló hangzás mély basszussal 
  • Puha és kényelmes fülpárnák
  • Egér érzékeny és precíz érzékelővel
  • Hét programozható gomb
  • Stílusos egérpad a játék motívumával
  • A Far Cry világának végtelen lehetőségei
  • A legújabb grafikai részletesség
  • Cselekménnyel és feszültséggel teli történet

Mit tartalmaz ez a különleges játékkészlet?

A Trust GXT 344 Creon gamer fejhallgató állítható mikrofonnal és  fejpánttal rendelkezik. Nagyon puha és kényelmes fülhallgató párna jellemzi, amely nagy mértékben elszigeteli a környező zajokat és ezáltal lehetővé teszi, hogy teljesen elmerülj a Far Cry világában. Kiváló ergonomiájú, emellett kiemelkedő hangminőséget és mély basszust garantál. Ezenkívül integrált szabályozóval is felszerelték a hangerő állítására és a mikrofon némítására.

A GXT 188 Laban egér már első pillantásra kitűnik teljes RGB világításával. Ezenkívül tökéletesen ergonómikus formája biztosítja, hogy pontosan illeszkedjen a tenyérbe. A rendkívül precíz érzékelőnek köszönhetően a kurzor mozgása hihetetlenül részletes és mindig egyszerű, így a Far Cry játékában biztosan élvezni fogod a telítettség pontosságát. Mivel ez egy fejlett gamer egér, hét programozható gomb áll rendelkezésedre, és képes legfeljebb öt játékos profil tárolására is.

Annak érdekében, hogy a GTX 188 Laban egér megfelelően csússzon, és hogy pontos mozgása a Far Cry világában is megnyilvánuljon, a játék motívumával ellátott egérpad is jár a szetthez. Lágy és tartós felülete tökéletesen tükrözi az egér érzékelőjét, ezzel biztosítja a szükséges, pontos információkat.

Mit kínál a Far Cry 5?

Az Ubisoft Far Cry sorozata biztosan remek szórakozást ígér a játékosok számára. Ennek a csúcsnépszerű sorozatnak a legújabb, azaz az ötödik része egy olyan hatalmas világba röpít, ahol a képességeid és kreativitásod a Far Cry eddigi legádázabb ellenségével szemben kell bizonyítanod. Te leszel Hope megye minden lakosának utolsó reménysége. A grafikai feldolgozás szemet gyönyörködtető látványt és csodálatos részletgazdagságot nyújt a természet és az egyedi karakterek megjelenítésében. A környezet betekintést enged az Észak-Montana-i tájra, ahol egy megszállott szekta tagjaival kell szembeszállnod, akik a helyi lakosokat terrorizálják. A szó szoros értelmében berobbansz majd az akció kellős közepébe, repülővel, autókkal és változatos fegyverarzenállal, így garantált a szórakozás.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 7 cm
Magasság 3,9 cm
Mélység 12,8 cm
Tömeg 113 g

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás RGB

Szín

Szín Szürke

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform PC - doboz

Sorozat

Játék és filmsorozat Far Cry

Platform / Licenc

Platform PC
Kód:  JS245h551
Termékszám:  22874
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15