Oldal frissítése

Trust GXT 705 Ryon gamer szék + ajándék Far Cry 5

4,3 3 értékelés

Trust GXT 705 Ryon gamer szék + ajándék Far Cry 5

Ülj le a számítógéped elé az új, tökéletes formájú gamer székbe és élvezd a népszerű akciójátékot, a Far Cry 5-öt. Ez a sokoldalú szett remek szórakozást és kellő feszültséget kínál, mindezt igazán rendkívüli kényelemben. Ülj le, indítsd el a játékot, és lépj be az óriási világba, amely hemzseg a lenyűgöző karakterektől, a csodás környező természettől, vagy a hihetetlenül részletgazdag lakásoktól. Előbb-utóbb biztos el kell majd szakadnod a játéktól, de hidd el, ez épp olyan nagy kihívást jelent majd, mint a küldetés teljesítése.

A Trust GXT 705 Ryon gamer szék + Far Cry 5 ajándék játék főbb jellemzői 

  • A kiváló feldolgozású gamer szék és az új akciójáték kifinomult kombinációja
  • Tökéletes párnázás fekete PU műbőr borítással
  • Állítható hintamechanikájú ülés
  • Max. teherbírás: 150 kg
  • Fejtámla és párnázott karfa
  • A Far Cry világának végtelen lehetőségei
  • A legújabb grafikai részletesség
  • Cselekménnyel és feszültséggel teli történet

A saját gamer trónod a Trust GXT 705 Ryon formájában

A Trust GXT 705 Ryon gamer szék rendkívüli formával és párnázottsággal rendelkezik. Hintamechanizmusának köszönhetően állítható merevségű. A fekete-vörös bőr kiváló feldolgozása már első pillantásra feltűnik, csak úgy, mint a kifinomult párnázottság. A széket emellett fejtámla és párnázott karfa jellemzi. A szerkezet ellenállásáról erős favázas struktúra és műanyag csillagtalp gondoskodik. Ezek az anyagok pedig magas teherbírást kölcsönöznek a széknek.

Mit kínál a Far Cry 5 játéka?

Az Ubisoft Far Cry sorozata biztosan remek szórakozást ígér a játékosok számára. Ennek a csúcsnépszerű sorozatnak a legújabb, azaz az ötödik része egy olyan hatalmas világba röpít, ahol a képességeid és kreativitásod a Far Cry eddigi legádázabb ellenségével szemben kell bizonyítanod. Te leszel Hope megye minden lakosának utolsó reménysége. A grafikai feldolgozás szemet gyönyörködtető látványt és csodálatos részletgazdagságot nyújt a természet és az egyedi karakterek megjelenítésében. A környezet betekintést enged az Észak-Montana-i tájra, ahol egy megszállott szekta tagjaival kell szembeszállnod, akik a helyi lakosokat terrorizálják. A szó szoros értelmében berobbansz majd az akció kellős közepébe, repülővel, autókkal és változatos fegyverarzenállal, így garantált a szórakozás.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Sorozat

Játék és filmsorozat Far Cry

Konstrukció

Ülőke Lapos
Támlák Fejtámlával, Kartámasszal

Karfa

Kartámasz típusa Fix

Kerekek

Görgők Görgős
Kerekek anyaga Műanyag
Felület kerekek szerint Univerzális

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga Műanyag
Bevonat anyaga Szintetikus bőr

Terhelés

Maximális terhelhetőség 150 kg

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  JS245h552
Termékszám:  22785
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20