Oldal frissítése

Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trust GXT 363 7.1 Bass Vibration Headset

Egy stílusos, kiváló ár-érték arányú fejhallgatót keresel? Tökéletes hangzásra és térhatásra van szükséged? Ne keress tovább. Ez a fejhallgató minden igényednek meg fog felelni.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló design
  • Magas minőségű hangzás
  • Térhatású hangzás
  • Megvilágított mikrofon és oldalak
  • Kényelmes viselet
  • Hangerőszabályzó gombok
  • Fonott 3 m-es kábel
  • USB-n keresztüli csatlakoztatás
  • PC és laptop számára

Tökéletes társ

Merülj el a filmek és játékok lenyűgöző világában. A Trust fejhallgató egy teljesen új élményt kínál, amely során kihasználhatod a tökéletes térhatást, valamint a játék során hasznodra válhat a 7.1-es hangzás, mely segítségével tökéletesen beazonosíthatod, hogy honnan közeledik az ellenség. A headset az állítható fejpántnak köszönhetően maximálisan testreszabható, aminek köszönhetően a fejhallgatót mindig a legkényelmesebb pozícióban használhatod. Ezenfelül biztos, hogy élvezni fogod a beépített 50 mm-es aktív basszusrezgést kínáló hangszóróegységeket. A fejhallgató 3 méteres fonott kábellel rendelkezik, amely hatalmas szabadságot biztosít a játék során.

Hosszú idő után is kényelmes

A mérkőzések igen hosszú ideig eltarthatnak. Emiatt a fejhallgató elkészítése során kizárólag a legjobb anyagokat használták fel. A puha és légáteresztő fülpárnák maximális kényelmet biztosítanak még a legnagyobb harcok során is. A játék végén legszívesebben rögtön előről kezdenéd az egészet. A fejhallgató oldallapjai megvilágítottak, amely igazán stílusos megjelenést kölcsönöz neked. Egy mikrofon is megtalálható, hogy könnyebben tudj kommunikálni a csapattársaiddal. Ezekkel a stílusos fejhallgatókkal teljes sebességgel vetheted bele magadat az online játékba. 

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Kód:  JS257s3j
Termékszám:  20407
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15