Oldal frissítése

Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set

4,8 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set


Gazdag, térhatású hang

Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set azok számára készült, akik a minőségi hangzást és a kifinomult designt kedvelik. A stílusos vízszintes soundbar tökéletesen illeszkedik bármely számítógép monitor vagy TV alá, és tökéletesen finomhangolja a meglévő szettet. Nagyszerű játékkonzolok számára is. A soundbar 4 kiváló hangminőséget és basszust biztosító hangszóróval, fa mélysugárzóval, és  pulzáló LED háttérvilágítással büszkélkedik. A 120W (60 RMS) teljes teljesítmény 2.1 konfigurációra oszlik. Ez a nagy teljesítményű duó csúcsminőségű térhatású hangzát kínál, amellyel nem tudsz majd betelni. A standard 3,5 mm-es bemeneten kívül S/PDIF optikai bemenetet is találsz a hangprojektoron a megszakítás nélküli digitális hangzás érdekében. A kiegyenlítő módok kényelmes átkapcsolásához hasznos segítséget nyújt a távirányító.


A maximális kényelem garantált

Trust Tytan szett egyik előnye a Smart Power Management intelligens energiagazdálkodás. A készülék automatikusan készenléti üzemmódba kapcsol ha nem használod. További előnye, hogy a különböző helyzetekhez négy előre meghatározott profillal rendelkezik. Zene, játék, film vagy univerzális normál mód közül választhatsz, sőt a távirányító segítségével könnyen megváltoztathatod az aktuális profilt. Természetesen a SoundBar fejhallgató-csatlakozóval is rendelkezik.


Távirányító gombnyomásra

A soundbar és a mélysugárzó mellett praktikus távirányító is rendelkezésedre áll, amelynek segítségével az egész szettet széked vagy kanapéd kényelméből irányíthatod. Válts kedved szerint a hangszínszabályzó módok, vagy a zenehallgatás, filmnézés, és játék között. Az előre beállított hangszínszabályzó profiloknak köszönhetően a hang mindig aktuális tevékenységedhez igazodik. A beállításokat közvetlenül is megváltoztathatod a soundbaron keresztül, ahogy csak kedved tartja.

 


Nagyszerű kiegészítő számítógéphez vagy televízióhoz

A Trust GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set rendkívüli hangminőséget biztosít kompakt méretének ellenére. Ez a 2.1 csatornás soundbar, 4 beépített hangszóróval 120 W (60 W RMS) kimeneti teljesítményt, és lenyűgöző, valósághű hangot biztosít, amely megtölti a szobát, és teljesen más világba repít, függetlenül attól, hogy kedvenc játékoddal játszol vagy egy izgalmas filmet nézel épp. Természetesen a zenei rajongók is le lesznek nyűgözve. A soundbar sokoldalú, és minden monitor és TV képernyő alatt elfér. Az egész szett tömege mindössze 4750 g, amely nagyszerű kompromisszum eme kiváló teljesítmény és hangminőség mellett. 


SoundBar Bizalom Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set for PC and TV


SoundBar Bizalom Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set for PC and TV



Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív

Csatlakozók

Csatlakozó típus 3,5 mm Jack, Digitális optikai

Karakterisztika

Maximális teljesítmény 60 W
Min. frekvencia 36 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Impedancia 12 Ohm

Jellemzők és funkciók

Vezérlés Távirányító

Subwoofer

Mélynyomó csatlakoztatása Vezetékes

Soundbar méretek

Szélesség 48,5 cm
Mélység 6,6 cm
Magasság 7,2 cm

Mélynyomó mérete

Szélesség 25,2 cm
Mélység 23,6 cm
Magasság 25,2 cm

Tömeg

Teljes tömeg 4,75 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Számítógéphez

Bemenetek

3,5 mm jack 1 ×
Kód:  JS267c9a19
Termékszám:  22328
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10