Oldal frissítése

Trust GXT 435 Ironn 7.1 Gaming Headset

4,0 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trust GXT 435 Ironn 7.1 Gaming Headset

Minden játékos tudja, hogy nemcsak a grafikai kidolgozottság a lényeg, hanem tökéletes hangzás is kell. A(z) Trust GXT 435 Ironn 7.1 Gaming Headset játékosoknak tervezett fejhallgató a kialakítása révén tökéletesen kényelmes. Zárt rendszere biztosítja a környezeti hangok abszolút izolálását. Más modellekkel ellentétben hosszabb, 2 m kábellel van felszerelve, ami az egyik oldalon csatlakozik. USB csatlakozóval használható. A(z) 20 Hz és 20000 Hz közötti frekvenciatartomány révén biztos lehetsz benne, hogy kedvenc számod minden apró részletét hallani fogod. A fejhallgató fontos része egy mikrofon is, amellyel játék közben is tudsz másokkal beszélgetni. Gyártója, a(z) TRUST az alábbi tartozékokat kínálja ehhez a modellhez: hangerőszabályzó.

A(z) Trust GXT 435 Ironn 7.1 Gaming Headset fejhallgató legfontosabb előnyei

  • A gamer fejhallgató súlya: 409 g
  • Dizájnos, fekete színű
  • USB csatlakozóval látták el
  • A kábel az egyik hangszóróhoz fut
  • A 7.1-es térhangzás moziszintű élményt biztosít

A(z) Trust GXT 435 Ironn 7.1 Gaming Headset a mikrofonjával érdeklődést kelt

Nemcsak a játékfanatikusok, de más felhasználók is biztosan értékelni fogják az integrált mikrofont. A(z) TRUST fejhallgató mikrofonja lehetővé teszi a kifogástalan kapcsolatot a játékostársakkal pl. WhatsAppon. Összecsukható konstrukciója semmiképp nem zavar, ha épp zenét hallgatsz. A mikrofon impedanciája 32 Ohm, érzékenysége pedig 105 dB/mW. 20 Hz és 20000 Hz közötti frekvenciasávokat képes kezelni.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC
Kód:  JS267c11
Termékszám:  23211
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15