Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset

5 1 értékelés

Trust GXT 420 Rath Multiplatform Gaming Headset

Többplatformos gamer fejhallgató

A stílusos Gaming Headphones Trust GXT 420 kitűnő ergonómiával rendelkezik, párnázott fülpárnákkal és magasságban állítható fejpántokkal. A kényelmes kialakítás biztosítja a maximális kényelmet még hosszabb játék közben is. A fejhallgató a PS4, az Xbox One és a Nintendo Switch használatához lett tervezve.


A Trust GXT 420 főbb jellemzői

  • Dinamikus gamer design
  • Tiszta és pontos hangátvitel
  • Beépíthető mikrofon pop filterrel
  • Párnázott 50 mm-es fülpárnák
  • Állítható fejhíd
  • Forgó kagyló a könnyű tároláshoz
  • Kompatibilitás: PC, Notebook, PS4, Xbox One és Switch
  • Hangerőszabályzó a kábelen + mikrofon némítás
  • 1 m hosszú fonott kábel konzol és mobil eszközök számára
  • Számítógép-hosszabbító kábel PC-hez

Kiváló minőségű hangvisszaadás

A 20 Hz-től 20 kHz-ig terjedő frekvenciatartomány és a a 50 mm-es konverterek precíz hangreprodukciót és gazdag basszust biztosítanak. A fonott kábel hangerőszabályzó gyorsbillentyűvel rendelkezik. A csomag tartalmaz egy hosszabbító kábelt is, amelyet könnyen csatlakoztathatsz egy konzolhoz, mobilhoz vagy tablethez. 1 méteres hosszabbító kábel áll rendelkezésre a fejhallgató kényelmes csatlakoztatásához a számítógéphez vagy a laptophoz.


Plug-in mikrofon

A fejhallgatón egy pop-szűrővel ellátott plug-in mikrofon is található, amely lehetővé teszi a hálózati kommunikációt csapattársaiddal, minimális hangtorzítással. A rugalmas kialakítás lehetővé teszi a mikrofon rugalmas elhelyezését a kényelmes használathoz. Az elfordítható kagylók lehetővé teszik, hogy a fejhallgató könnyen összecsukható legyen, így kényelmesen szállíthatod azt.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Kód:  JS267c12
Termékszám:  22897
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05