Oldal frissítése

Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trust GXT 353 Vibration Headset for PS4

Élvezze kedvenc játék nem csak egy nagy felbontású képet. Pótolhatatlan szerepet minden bizonnyal játszani és a hang. Ha keres fülhallgató, amely kiváló ár-érték arány, csak jön a jó helyen. Mi már készen van készülékek, amelyek megfelelnek az igényeinek még a legigényesebb felhasználók számára. 

legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes 40 mm aktív hangszóró járművezetők rezgő basszus
  • Puha párnázás a füle és állítható fejpánt pánt
  • Integrált hangerőszabályzó és némítás gomb és egy gombot, hogy kapcsolja be / ki rezgés
  • USB csatlakozó a kristálytiszta hang és hang chat torzítás nélkül
  • Extra hosszú 3m kábel
  • Világító csípő
  • Speciálisan PS4

Érzéke design

Fülpárnák vannak felszerelve világítással, ami akkor néz ki igazán elegáns. Van is egy mikrofon jobb kapcsolatot a csapattársa. Ezekkel az elegáns fejhallgató, meg lehet kezdeni az online szerencsejáték küzd azonnal gőzerővel. Játék egyezés tarthat egy nagyon hosszú idő. Emiatt a termelés fejhallgató csak a legjobb anyagokat. Měkké a prodyšné náušníky zaručují maximální pohodlí i při opravdovém zápolení. Azt, hogy ha tökéletes kényelmet még a végtelen csaták. A végén lesz egy vágy, hogy elkezd újra. 

kényelem az első

Náhlavní audio soupravu si dokonale přizpůsobíte díky nastavitelné délce. Így mindig biztos lehet, hogy csökkenni fog a fejedre, pontosan úgy, ahogy kellene. A felhasználók minden bizonnyal élvezni a tény, hogy a fejhallgatók 40 mm vibrátoros drive "Active Bass". Merüljön el a magával ragadó környezetben összes történet a játékok és filmek. A lejátszás ad egy teljesen új szintre, és minden bizonnyal jelentős előnyt. Pontosan lokalizálására, hogy melyik irányban közeledő ellenséget. Csatlakoztatásához egyszerűen szabad USB portjához konzolon. Játék küzdelmek ezután azonnal megkezdődik. 

Paraméterek

Platform

Platform PlayStation 4
Kód:  JS257s3j5
Termékszám:  21302
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10