Oldal frissítése

Trust GXT 330 XL Endurance

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trust GXT 330 XL Endurance


A számítógépes játékok szerelmeseinek számára kialakítva

A Trust GXT 330 XL Endurance fejhallgató kifejezetten PC-hez és Sony PlayStation 4 készülékekhez készült. PS4 esetében a fejhallgató kifejezetten a DualShock 4 kontrollerhez csatlakoztatható. A termék XL méretű fülpárnákkal rendelkezik, puha párnázattal, amelyekek még hosszú ideig történő viselés során is maximális kényelmet biztosítanak.


precíziós feldolgozás

Fejhallgató igényes felhasználóknak

Precíz kidolgozás

A Trust GXT 330 XL egyedi kialakítással, és tökéletes design-nal rendelkezik, melynek segítségével képes minőségi, mély basszust produkálni, amely még a legigényesebb felhasználó igényeit is kielégíti. A fejhallgató maradandó élményt nyújt használójának, legyen az éppen zenehallgatás vagy játék közben.


Minőségi mikrofon

A teljesen visszahúzható mikrofon zavartalan kommunikációt biztosít számítógépes játékok, vagy videóhívások közben.

minőségű mikrofon

Támadd ellenségeidet úgy, mintha nem lenne holnap!


könnyű kezelhetőség
 

Könnyű kezelhetőség

A kábelen található beépített vezérlőpanel könnyű hangerőszabályozást tesz lehetővé, továbbá egyszerűen némítható le vele mind a fejhallgató, mind a mikrofon. A fejpánt mérete személyre szabható a maximális kényelem érdekében.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  JS257y
Termékszám:  19999
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05