Oldal frissítése

Trust GXT 304 In-game chat

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trust GXT 304 In-game chat

Praktikus megoldás a tulajdonosok PS4

Trust Company középpontjában a gyakorlati és különleges tartozékokat a konzol Sony PlayStation 4 Ez a csoport minden bizonnyal magában foglalja a nagy fejhallgató GXT 304, amely kényelmesen dugni egy szabad portjához vezeték nélküli vezérlő. Közvetlenül ezután élvezheti a pihentető játszik a legújabb magokat, és már nem zavarta a zaj, ami a környezetében.

A előnyökkel jár majd egy nagy, ergonomikus kialakítás a hosszú használat esetén. Sőt, van egy mikrofon a kommunikáció közben feszült helyzetekben. Amellett, hogy a játékkonzol a fejhallgatót, és megtalálja a helyét a közelben okostelefon vagy tabletta.

Doplňujcí információk:
A csomag tartalma:
Kommunikáció fejhallgató beépített mikrofonnal
Felhasználási javaslat
Úgy tervezték, hogy:
Sony PlayStation 4
Mobil telefon vagy tabletta

Kód:  JS257x
Termékszám:  19751
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10