Oldal frissítése

Trust GXT 251 Duo Charge Dock PS5

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Trust GXT 251 Duo Charge Dock PS5

Stílusos Trust GXT 251 dokkolóállomás Play Station 5 készülékhez

A Trust GXT 251 Duo Charging Dock lehetővé teszi, hogy kényelmesen két eredeti PS5 játékvezérlőt tölts vagy tárolj. A dokkoló a konzol USB-portján keresztül kapja a tápellátást, és a LED kijelzőn keresztül nyomon követheted a vezérlők töltöttségi állapotát. A dokkoló stílusos dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen kiegészíti a Play Station 5 készüléket.

A Trust GXT 251 Duo Charging Dock legfontosabb jellemzői

  • Egyszerre akár két eredeti Play Station 5 vezérlő feltöltése is lehetséges
  • A GXT 251 Duo töltő dokkoló a töltés mellett biztonságos tárolóhelyként is szolgál a vezérlők számára, amikor nincsenek használatban.
  • A dokkoló tökéletesen kiegészíti a konzol stílusos kialakítását
  • A GXT 251 Duo töltő dokkoló töltöttség állapotjelzővel rendelkezik
  • USB-C kábel mellékelve
  • A töltőállomás a PS5 konzol USB-portjáról kapja az áramot
  • A PS5-nek töltés közben bekapcsolt vagy alvó üzemmódban kell lennie

Mindig állj készen a következő csatára

Győződj meg róla, hogy a PS5 vezérlői mindig teljesen fel vannak töltve, és készen állnak a következő játékra. A Trust GXT 251 Duo Charging Dock egyszerre akár két vezérlőt is képes feltölteni, így meghívhatod egy barátodat, hogy játsszon veled. A pihenő vezérlők lassan töltődnek, amíg a konzol be van kapcsolva vagy alvó üzemmódban van.


A Trust GXT 251 könnyen kezelhető

A Trust GXT 251 Duo Charging Dock két bedugható adaptert tartalmaz, amelyeket töltés előtt be kell helyezni a meghajtókba. Ezután csak helyezd a vezérlőket az állványra, és kezdd el a töltést. A következő töltési ciklusokhoz nem szükséges újra csatlakoztatni az adaptereket.


A GXT 251 Duo Charging Dock stílusos kialakítású

A GXT 251 Duo Charging Dock tökéletes kiegészítője lesz PS5 konzolodnak. Tökéletesen illik hozzá nem csak modern kivitelével, hanem például a konzolvilágításhoz tökéletesen illő LED-fényekkel is. A LED nemcsak stílusos, hanem praktikus is - nyomon követheted a töltési folyamatot. Egyszerűen csatlakoztasd a töltőállomást a konzolhoz, és azonnal látni fogod, hogyilleszkednek egymáshoz.


Paraméterek

Platform

Platform PS5
Kód:  JS267c9a5g
Termékszám:  24173

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15