Oldal frissítése

Trust Arys 2.0 Speaker Set fekete

3,0 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Trust Arys 2.0 Speaker Set fekete

Ismerje meg a Trust hangszórók igazán finom kialakítását, gazdag és mély hangzását PC-jén és notebook-ján. A fő előnye, az USB és a tablethez vagy telefonhoz való csatlakozási lehetőség.


Prémium kivitelű

Prémium kivitel

A megbízható tervezők valóban tökéletesítették a hangszórók kivitelezését. Az elülső falat vasrács díszíti, amely védi a hangszórókat is. Az alján egy nagy háttérvilágítású hangerőszabályzó található.


USB tápegység

A hangszórók közvetlenül az USB-kábellel működnek, így nem fognak zavarni a felesleges kábelek és nem kell csatlakoztatni a hangszórókat egyéb áramforráshoz.

USB teljesítmény

kényelmes csatlakoztatási

Praktikus csatlakozás

A táblagép, a mobiltelefon vagy az MP3 lejátszó csatlakoztatható a hangsugárzókhoz egy szabványos kábel segítségével. Élvezze kedvenc zenéit határok nélkül.

Kód:  JS255v
Termékszám:  20179
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20