Oldal frissítése

Trust Ambus Outdoor Bluetooth Speaker

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Trust Ambus Outdoor Bluetooth Speaker

kültéri hangsugárzó
 

Kültéri hangszóró

A Trust hordozható hangszóró kiemelkedik a többi modell közül, mivel gumírozott borítása vízálló, így gond nélkül hallgathatsz rajta zenét nyáron a vízen, vagy esőben. A hangszóró ellenálló borításának köszönhetően gyakorlatilag bárhol élvezheted a hangos zenét.


Mindig veletek
 

Mindig veled

A palack formájú kialakítás előnyös a biciklistáknak, akik könnyedén beletehetik a hangszórót egy kulacstartóba. Ideális motivációs zenék hallgatására, miközben gyönyörű helyszíneken tekersz. A karabinerrel könnyedén rögzítheted a ruhádra, vagy akár a hátizsákodra, így bármikor hallgathatsz zenét.


pajtás telefon
 

Telefon barát

Amellett, hogy a hangszóró Bluetooth-on keresztül képes zenét lejátszani, kihangosítóként is funkcionál. Ha valaki hív a telefonodon, a hangszórón található gomb lenyomásával egyszerűen fogadhatod a hívást. Egy másik gomb segítségével a hangerőt is beállíthatod, így a telefonodat biztonságos helyen hagyhatod, hiszen a hangszóró túlélési esélye jóval nagyobb, mint a telefonodé.


Hosszú akkumulátor-élettartam
 

Hosszú akkumulátor-élettartam

A hangszóró belsejében található akkumulátor akár 15 órán keresztül üzemképes, így a telefonod akkumulátorát biztosan nem kell zenelejátszással merítened.

A HANGSZÓRÓ FŐ ELŐNYEI

  • Ideális kültéri használatra (vízálló (IPx5), gumírozott)
  • Erőteljes hangzás, kompakt kivitelezés
  • Beleillik az autó, vagy kerékpár kulacstartójába, karabinerrel bárhova rögzíthető
  • Hangerőszabályozó gomb, hívásfogadó gomb (kihangosított hívás)
  • Újratölthető akkumulátor 15 órás üzemidővel
  • Zenelejátszás Bluetooth-on keresztül (10 m-es hatótávolság), vagy 3,5 mm-es bemenettel
 
Kód:  JS256b0p
Termékszám:  20420
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20