Oldal frissítése

Trust akció kamera tartozék szett

Trust akció kamera tartozék szett

A GoPro akciókamerákhoz és más támogatott márka modelljeihez alkalmas három konzol a csomag tartalma, a használathoz és rögzítéshez szükséges csavarokkal és 1/4 "-es adapterrel érkezik. A konzolokat különböző tevékenységekhez használhatja amikor szüksége van rá, például úszás vagy búvárkodás. Így, az úszó tartóval anélkül tartózkodhat a vízben, hogy elvesztené a kameráját, amely biztonságosan lebeg majd a víz felszínén.  

A másik univerzális tartóval a kamerát használhatja a kerékpár, motorkerékpár, vagy bármely más felületen, ahol szükség van a kamera szilárd rögzítéséhez, például egy váz vagy cső esetében.  A tapadókorongos tartó többször felhasználható például a hajó kiránduláson vagy egy autó úton. A tapadókorong tartása kiváló bármilyen kemény sima felületen. Készítsen rendhagyó videofelvételt ezzel a nagyszerű fényképezőgép-tartó segítségével.

A főbb előnyei

  • univerzális konzol az akciókamerákhoz
  • Alkalmas GoPro akció kamerákhoz és más márkákhoz is (Sony, JVC, Rollei, Contour, Drift...)
  • Ez magában foglalja a tapadókorongos tartót úszóval egy konzolt a kormányra, rudakra való rögzítéshez
  • Használja a különböző sporttevékenységekhez
  • Nagyszerű kidolgozás
 
Kód:  JS266z9g
Termékszám:  21483
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05