Oldal frissítése

TrueCam M9 GPS 2.5K (radarérzékeléssel)

2,9 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TrueCam M9 GPS 2.5K (radarérzékeléssel)

TrueCam M9 GPS 2.5K - Maximális részletesség minden útról





Vezetés 2.5K felbontásban

Nagyobb felbontás = nagyobb biztonság. A TrueCam M9 a hivatásos és hétvégi sofőröknek egyaránt jó szolgálatot tesz a bajban. A 2.5K felbontás 30 fps képkockasebességgel részletes képet biztosít az útról és környezetéről. A rendszámtáblák és a többi közlekedő arca tisztán látható, így szükség esetén bizonyítékként használhatod a videót.


Kiváló éjszakai felvételek a TrueCam M9 GPS 2.5K kamerával

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera kiváló optikája még sötétben is nagyszerű képeket biztosít. A jármű előtti helyzetet még éjszaka, a városon kívül is egyértelműen rögzíti, beleértve az olvasható rendszámtáblákat is. Még a szembejövő járművek fényszórói sem tudják megzavarni.


A pénz a bírságokért a zsebedben marad

Kerüld el a szabálysértési bírságokat - a TrueCam M9 GPS 2.5K kamera figyelmeztet a sebességmérő radarokra és a piroson áthaladókat érzékelő lámpás kereszteződésekre. Jelenleg több mint 50 000 van belőlük a kamera rendszerében, és folyamatosan frissítjük a listát. A friss adatokat ingyenesen töltheted le. A TrueCam M9 GPS 2.5K kamerabeépítettGPS-e lehetővé teszi a haladási sebesség elmentését és az út lefolyásának későbbi áttekintését.

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera feltűnésmentes védelme a legegyszerűbb telepítéssel

A feltűnésmentes és vékony TrueCam M9 a szélvédőre helyezhető a visszapillantó tükör mögötti helyre, ahol nem akadályozza a kilátást, és nem vonja magára a figyelmet a parkoló autóban. A TrueCam M9 GPS 2.5K a kamera rögzítése a mágneses tartóba gyors, kényelmes és rendkívül megbízható.


A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera vezeték nélküli vezérlése mobiltelefonról

A TrueCam M9 fedélzeti kamera egyszerűen kezelhető mobiltelefonról Wi-Fi-n keresztül. A párosítás után a kifinomult alkalmazással mindenről gondoskodhatsz - a videofelvételek beállításáról és letöltéséről.


Kiemelkedő élettartam és biztonság a TrueCam M9 GPS 2.5K kamerával

A TrueCam M9 energiaforrásaként a szokásos újratölthető akkumulátor helyett szuperkondenzátort használtunk. Ennek oka a hőmérséklet változásainak jobb kezelése, a nagyobb megbízhatóság és biztonság, és mindenekelőtt a jelentősen hosszabb élettartam. A kondenzátornak állandóan csatlakoznia kell a tápegységhez, de ez egy fedélzeti kamera esetében magától értetődő.

Javítsd az M9 kamerát tartozékokkal

A TrueCam M9 az alapcsomagban mindent kínál, amire szükséged van ahhoz, hogy növeld a biztonságodat az utakon. Lehetőségeit további kiegészítőkkel, például a hátsó szélvédőre helyezhető Full HD rögzítésű tolatókamerával vagy a képen megjelenő kellemetlen tükröződések kiküszöbölésére szolgáló polarizációs szűrővel, még tovább bővítheted.



TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

Akár 128 GB Micro SD támogatás

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera automatikusan felülírja a régi felvételeket, így soha nem telik meg a tárhelye, de jól teszed, ha minél több mindent elmentesz az útról. Nem tudhatod előre, hogy melyik pillanat bizonyulhat később kritikusnak. A TrueCam M9 akár 128 GB-os memóriakártyákat támogat.

TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

Helytakarékos H.265 codec

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera a fejlett, helytakarékos H.265 codec-kel rögzíti a videókat, amely a minőség feláldozása nélkül képes a videó többszörös tömörítésére. Ezért a kamera hosszabb felvételt tud tárolni a memóriakártyán.

TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

TrueCam M9 GPS 2.5K GPS 2.5K kamera WDR-rel

A széles dinamikatartomány segít megoldani azt a problémát, amelyet a hirtelen fényátmenetek - pl. az alagutak kijáratánál vagy éjszaka a szembejövő autók elhaladásakor - okoznak a kameráknak.

TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera képernyővédője sebességmérővel

Ha zavar a TrueCam M9 GPS 2.5K kamera képe, aktiválhatod a képernyővédőt. Ez a GPS-adatok alapján az aktuális haladási sebességet is megjelenítheti.

TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera parkolási módja

Bárki is karcolta meg a sárvédődet a parkolóban, többé nem marad névtelen, mert a kamera akár a parkoló autót is megfigyelheti. Hagyd a tápegységhez csatlakoztatva, és a TrueCam M9 GPS 2.5K kamera érzékelője automatikusan elindítja a felvétel rögzítését, amikor ütközést észlel.

TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

Polarizációs szűrők a legjobb felvételért (kiegészítő)

A polarizációs szűrők, amelyek egyszerűen mágnesesen rögzíthetők az objektív elé, elnyomják a nem kívánt tükröződést, pl. a szélvédőn, és javítják a kép élességét.

TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamera

A TrueCam M9 GPS 2.5K kamera professzionális telepítése

A maximális vezetési kényelem és biztonság érdekében használj szakemberek által telepített kamerát. Így garantált a TrueCam M9 GPS 2.5K fedélzeti kamra helyes beállítása, a kábelek elrejtése, a zavartalan kilátás és a vezetési kényelem. További információkért kérjük, látogass el IDE.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi, GPS, Micro USB interfész

Csomag tartalma

Csomag tartalma Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter, Autós töltő, Tartó
Objektívek száma 2

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Támogatott video formátumok H.264, MP4, H.265
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek és tömeg

Tömeg 64 g
Szélesség 6,9 cm
Magasság 4,5 cm
Mélység 3,4 cm

Látószög 150 °
Érzékelő felbontása 8 Mpx
Kijelző mérete 2 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása 2560×1440
Videó-hangbeállítás Sztereó

Típus és funkció

Típus Professzionális, Autóba, Autós - dupla
Jellemzők Mágneses tartó, GPS, Hurok felvétel, Radardetektor, Automatikus felvétel, Fájlvédelem, Parkoló mód, G-szenzor

Elemek

Tápellátás típusa Mikro USB-kábel
Kód:  CH690f
Termékszám:  TRCM9G25K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10