Oldal frissítése

TrueCam H7 GPS 2.5K (traffipax érzékeléssel)

4,0 38 értékelés
43 490 Ft

TrueCam H7 GPS 2.5K (traffipax érzékeléssel)

A TrueCam H7 GPS 2.5K egy rendkívül észrevétlen kamera saját kijelző nélkül, amely a hihetetlenül kicsi testben minőségi optikai rendszert és számos okos funkciót rejt. A TrueCam H7 egy kicsi fedélzeti kamera, amely nem vonzza magára a figyelmet, ennek köszönhetően hosszútávon is gond nélkül az autóban hagyhatod. A kamerát egypraktikus mobilalkalmazás vezérli, és a videók letöltéséhez szükséges villámgyors kapcsolatot 5 GHz-es sávon működő Wifi biztosítja.

Válaszd ki az optimális pozíciót

A TrueCam H7 nem rendelkezik saját kijelzővel, de egy mobilalkalmazás segítségével könnyedén vezérelhető. Ennek köszönhetően bármilyen módon elhelyezhető az utastérben, például a visszapillantó tükör mögött vagy a szélvédő felső részén, ahol nem akadályozza a kilátást. Méretének és nem zavaró kivitelezésének köszönhetően aTrueCam H7 tökéletesen rejtve marad a környezet elől. Az első telepítés után már nem szükséges leválasztani.

Éles felvételek 2,5K felbontásban

A TrueCam H7 autós kamera tökéletesen éles és tiszta videofelvételt biztosít 2,5K felbontásban. Ennek köszönhetően mindig meggyőző felvételeket kapsz a lényeges részletekről, legyen szó rendszámról, vagy a járművezetők illetve gyalogosok arcáról. A TrueCam H7 kamera felvételi sebessége 30képkocka másodpercenként, így a tökéletes sima felvétel és a gyors mozgás rögzítése mindig garantált.

Minden radarról tudni fogsz

A tökéletes áttekintés érdekében a TrueCam H7 több, mint 40 000 telepített radar adatbázisával, valamint lámpás kereszteződések érzékelésével rendelkezik. A TrueCam H7 kamera hangosan figyelmeztet a közelgő radarra. A beépített GPS-vevőnek köszönhetően az aktuális sebességet közvetlenül a videóban is megjelenítheti.

Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül

A TrueCam H7 autós kamerát egy kifinomult mobilalkalmazás vezérli. Mindez megkönnyíti és gyorsítja a kamera beállítását. A felvételek egyszerűen letölthetők az 5 GHz-es sávban működő nagy sebességű WiFi kapcsolaton keresztül, amely ötször olyan gyors adatátvitelt tesz lehetővé, mint a normál 2,4 GHz-es sávban működő Wifi.

Áramellátás szuperkondenzátorral

A TrueCam H7 kamera speciális szuperkondenzátorral rendelkezik, amely a hagyományos újratölthető akkumulátor funkcióit látja el. Ez a kondenzátor azonban a hőmérséklet-változások és a hőmérsékleti szélsőségek jobb kezelését, magas biztonságot és megbízhatóságot, valamint jelentősen hosszabb élettartamot biztosít. Akondenzátort működés közben mindig csatlakoztatni kell az áramellátáshoz, de ez a fedélzeti kamera esetében önmagában is magától értetődik.

Autós kamera, amelyből semmi sem hiányzik

A vezetés megkönnyítése és a kellemetlenségek elkerülése érdekében aTrueCam H7 számos funkcióval rendelkezik. Például az automatikus indítás funkció biztosítja, hogy soha ne felejtsd el bekapcsolni a kamerát. A felvételt hurokban tárolja, és a legrégebbi felvételek törlődnek, tehát a memóriakártya mindig tele lesz. A TrueCam H7 G-érzékelője hirtelen manőver vagy ütés esetén zárolja a rögzítést a felülírás ellen. Az alkalmazásfelhasználói felülete különböző nyelveken elérhető (angol, német, szlovák, lengyel, magyar),  így megkönnyíti a kamera működtetését.

Éjjel-nappal véd

Különösen télen, amikor korán sötétedik, a TrueCam H7 autós kamera csúcsminőségű chipje hasznos segítség lesz, amely éles és tiszta képet biztosít még nagyon gyenge fényviszonyok között is. A széles dinamikus tartomány (WDR) funkció elősegíti a gyors átmenetet a fény és az árnyék között, pl az alagút szélén vagy autókelhaladásakor.

Tartsd szemmel a mögötted történő eseményeket is (opcionális)

A TrueCam H7 kamerával a mögötted zajló eseményeket is ellenőrzésed alatt tarthatod. Lehetőséged van továbbá egy Full HD felbontású hátsó kamerát is vásárolni, amely gondoskodik az autó mögötti események felvételéről, így tökéletes áttekintést kapsz az aktuális helyzetről.

CPL szűrő a fény beszűrődésének csökkentésére

A TrueCam H7 kamerához külön polarizáló szűrőt is vásárolhatsz, amely csökkenti a fény és a napfény behatolását a kényelmesebb utazás érdekében. Ennek köszönhetően megszabadít az üvegen visszacsillanó vakító fénytől, így semmi nem korlátoz majd vezetés közben.

A TrueCam H7 GPS 2.5K autós kamera legfőbb jellemzői

  • 140° széles kamera látószög
  • 2,5K videó felbontás (2560 × 1440)
  • Fotó felbontás 4 MPx-ig
  • Beépített mikrofon, amely elnémítható
  • TrueCam H7 autós kamera szuperkondenzátorral
  • Micro SD memóriakártya 128 GB-ig
  • 5 GHz-en és 2,4 GHz-en működő WiFi, MicroUSB
  • Vezérlés mobilalkalmazáson keresztül
  • TrueCam H7 autós kamera radar adatbázissal
  • A felvételeleket hurokban menti el
  • A felvétel automatikusan indul
  • Felvételvédelem a felülírás ellen
  • G-érzékelő a tökéletes érzékeléshez minden helyzetben

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi, GPS

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Támogatott formátumok JPEG
Támogatott video formátumok MP4, H.265

Méretek és tömeg

Tömeg 125 g
Szélesség 9,8 cm
Magasság 3 cm
Mélység 4,5 cm

Látószög 140 °

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása 2560×1440
Videó-hangbeállítás Sztereó

Típus és funkció

Típus Autóba
Jellemzők GPS, Hurok felvétel, Radardetektor, Automatikus felvétel, Fájlvédelem, G-szenzor

Elemek

Tápellátás típusa Szivargyújtó
Kód:  CH630a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TRCH7
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05