Oldal frissítése

TrueCam H25 GPS 4K (Parkshield funkcióval)

3,7 27 értékelés
66 490 Ft

TrueCam H25 GPS 4K (Parkshield funkcióval)

A TrueCam H25 GPS 4K a ParkShield funkcióval mindent lát


Örökítsd meg az összes utazásodat nagyszerű minőségben a TrueCam H25 GPS 4K autós kamerával

Az ultra-nagy 4K felbontású TrueCam H25 felülmúlhatatlan, az eddigi legjobb videóminőséget biztosítja, amit egy autós kamerától elvárhatunk. Képes tökéletes nappali és éjszakai felvételeket készíteni, a rendszámtáblákat, arcokat, útjelző táblákat és egyéb részleteket is képes rögzíteni, vezetési stílustól függetlenül. Ha például versenypályán készítesz videót, akkor az tökéletesen sima lesz 55 képkockával 2,5K-nál.

Exkluzív ParkShield funkció

A ParkShield funkció tökéletesen védi a parkoló autódat, így egyetlen karcolás sem marad büntetlenül. A funkció automatikusan aktiválódik, amikor leparkolsz, és a lencse előtti legkisebb rázkódás vagy mozgás is elindítja a felvételt. Timelapse módban a TrueCam H25 GPS 4K akár egy egész éjszakán át is rögzíthet. Az így kapott videó mindent rögzít, akár 60×-es gyorsítással, és nem foglal sok helyet a kártyán. Csak ne felejtsd el a kamerát csatlakoztatva hagyni a tápellátáshoz.

A TrueCam H25 GPS 4K kamera tökéletes éjszakai felvételeket készít

A TrueBright technológiának köszönhetően a kamera még éjszaka is tökéletes felvételeket készít. A speciális gyenge fényviszonyok mód, az automatikus fényerő, a WDR, a szuper minőségű 7G objektív 1,8F rekeszértékkel és a háttérvilágítású CMOS-érzékelő a legjobb eredményeket nyújtja. Ahol a többiek elakadnak, ott a H25 még csak épp, hogy bemelegszik.

Az észrevétlen védelmező

A TrueCam H25 GPS 4K a titkos fegyvered lesz a mindennapi közlekedési dzsungelben. Visszafogott kialakítása és kis mérete nem vonja magára a felesleges figyelmet, és nem akadályozza a vezető kilátását. A vezérléshez mindössze 5 többfunkciós gombra van szüksége.

A TrueCam H25 GPS 4K figyelmeztet a radarokra

A TrueCam H25 GPS 4K pontosan tudja, hol található több mint 40 000 radar Európa-szerte, és időben figyelmeztet. Ráadásul az adatbázis rendszeresen és ingyenesen frissül.

Az autós kamera minőségi alkatrészekkel rendelkezik, a hosszú élettartam érdekében

Az akkumulátorok általában veszítenek élettartamukból az állandó töltés és a gyors hőmérséklet-változások miatt, de a TrueCam H25 GPS 4K szuperkondenzátornak nincsenek ilyen problémái. Teljesen megbízható és szinte korlátlan ideig tart.

Hátsó szemek további kamerák segítségével

Ha csatlakoztatsz egy második kamerát, a TrueCam H25 GPS 4K kamerából a legtöbbet hozhatod ki. Válaszd a Full HD kamerát, hogy szemmel tartsd, mi történik az autód mögött, vagy a Full HD IR kamerát, hogy ellenőrizd, mi történik az autód belsejében. Az infravörös megvilágítás még a sötétített belső térrel is megbirkózik, így a hátul ülő embereket is szemmel tarthatod

Extra sima 2.5K/55 FPS

A több képkocka másodpercenként néha jobb, mint a maximális részletesség. A TrueCam H25 autós kamera 2,5K 55 fps és Full HD 60 fps sebességre képes.

A leggyorsabb 5GHz-es WiFi található a TrueCam H25 GPS 4K kamerában

A nagy teljesítményű 5 GHz-es WiFi akár 5x gyorsabb, mint a hagyományos 2,4 GHz-es, így a TrueCam H25 GPS 4K kameráról másodpercek alatt letöltheted a felvételeket.

A TrueCam H25 GPS 4K kamera támogatja a modern memóriakártyákat

Még ha a régi felvételek automatikusan törlődnek is, nem árt, ha minél többet megtartasz belőlük. A 256 GB-os kártya akár 40 órányi felvételt is képes tárolni.

Modern alkalmazások PC-re

A PC-s alkalmazásban kényelmesen megtekintheted a videókat és a menetadatokat, beleértve az útvonal, a sebesség és a G-érzékelő adatait. A TrueCam H25 GPS 4K beállításaiban szükség szerint ki- vagy bekapcsolhatod ezen információk megjelenítését.

Helytakarékos H.265 kodek

A helytakarékos H.265 kodek, amely a minőség feláldozása nélkül képes jobban tömöríti a videót, valamint a QVBR, amely minden egyes képkockát elemez és automatikusan beállítja a bitsebességet, biztosítja, hogy több felvétel férjen el a memóriakártyádon.

A TrueCam H25 GPS 4K képernyőkímélővel és sebességmérővel rendelkezik

Ha nem szeretnéd, hogy a felvételek elvonják a figyelmedet, kapcsold be a TrueCam H25 GPS 4K képernyővédőjét, amely a beépített GPS-nek köszönhetően sebességmérőként is funkcionál.

Time-lapse a TrueCam H25 GPS 4K kiegészítő funkciójaként

Az time-lapse funkció hasznos egy nyaralásról készült felgyorsított videó felvételéhez vagy az autó hosszú távú megfigyeléséhez. Ez lehetővé teszi, hogy a TrueCam H25 GPS 4K csak néhány képkockát rögzítsen másodpercenként, és ne fogyjon el a kártyán lévő hely.

A TrueCam H25 GPS 4K kamera Fast Charge adapterrel rendelkezik

Az extra USB-porttal ellátott autós töltőadapter nem újdonság, de a gyorstöltés támogatása igen. Így gyorsabban töltheted fel a telefonodat.

A Hardwire kit opcionális tartozékként rendelhető

A ParkShield használatához állandó áramforrásra van szükség a kamera számára. Ha a járműve nem rendelkezik ilyennel, akkor szerezd be az opcionális TrueCam Hardwire készletet, amely a TrueCam H25 GPS 4K-t közvetlenül az autó biztosítékaihoz csatlakoztatja, így az állandóan áram alatt van, még akkor is, ha az autó parkolóhelyen áll.

Szakszerű telepítés megrendelése

A maximális vezetési kényelem és biztonság érdekében érdemes szakemberek által telepített kamerát használni. A TrueCam H25 GPS 4K kamerával a rejtett kábelek, az akadálytalan kilátás és a vezetési kényelem garantált.

A TrueCam H25 GPS 4K csomag tartalma

  • 1) TrueCam H25 GPS 4K kamera
  • 2) Fast Charge kimenettel rendelkező adapter
  • 3) Mini USB tápkábel
  • 4) Radar adatbázis frissítő kábel
  • 5) 5× kábeltartó
  • 6) Micro SD kártyaolvasó
  • 7) Elektrosztatikus matrica a tartó könnyű eltávolításához
  • 8) 2× 3M tartalék matrica
  • 9) Védő táska
  • 10) Kábelrejtő szerszám
  • 11) Opcionális tartozékok (hátsó beltéri kamera, hátsó beltéri IR kamera, hardwire kit)

A TrueCam H25 GPS 4K autós kamera legfontosabb jellemzői

  • GPS modul a radarellenőrzéshez
  • Fokozatos adaptáció a tiszta képekért nappal és éjszaka
  • A TrueCam H25 GPS 4K kompakt méretű
  • Prémium 4K képminőség
  • ParkShield - az objektív előtti enyhe mozgás vagy az autó rázkódása elindítja a felvételt
  • TrueVision - felvétel készítése még gyenge fényviszonyok között és éjszaka is
  • Kondenzátor a biztonságos áramellátás és a hosszú élettartam érdekében
  • Könnyen rögzíthető mágnessel
  • Mozgásérzékelő funkció
  • Hurokfelvétel tárolása
  • Felvétel védelme a felülírás vagy törlés ellen
  • A felvétel automatikus elindítása
  • Magyar menü
  • G-érzékelő a tökéletes rögzítésért minden helyzetben

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi, GPS

Csomag tartalma

Csomag tartalma Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter, Tok, Tartó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Támogatott video formátumok H.265
Felvétel maximális hossza 2 400 perc
SD kártya max. méret 0,26 GB

Látószög 160 °
Kijelző mérete 2,31 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Ultra HD (3840×2160)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Típus és funkció

Típus Professzionális, Autóba
Jellemzők GPS, Hurok felvétel, Radardetektor, Automatikus felvétel, Fájlvédelem, Parkoló mód, G-szenzor

Elemek

Tápellátás típusa USB
Kód:  CH550H2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TRCH25
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15