Oldal frissítése

TRONICO Junior Fendt 939 - Traktor

Kiegészítők a termékhez

TRONICO Junior Fendt 939 - Traktor

Fendt 939 luxus kit egy vidám sorozat Tronic Junior. Miután építeni a négy csatornás rádió-távirányítású traktort 001:16 skála, amely egy puha műanyag gumiabroncsok eredeti minták és funkciók előre / hátra. Ez teljes mértéApproxen szabályozható és hiányzik a vontatást. A gyerekek így élvezi mesés szórakozás nem csak a komponálás, hanem a kész modell. A csomag természetesen meg fogja találni az összes szükséges eszközök Szerelési és üzemeltetési utasítás szemléltető képek az egyszerű telepítés. A készlet alkalmas a gyermekek számára 12 éves.
Junior Tronic készletek szórakoztató, emlékeztet a legendás cseh Mercury. Az egyes részek a készlet anyaga fém vagy műanyag részekkel, melyeket egymáshoz szerelve segítségével csavarok és anyák. Ezek a minőségi készletek gyerekeknek mellett szórakoztató segít fejleszteni a kreativitást, a motoros készségeket és a képzelet. Mivel a kifinomultság és a precíz kidolgozás nagyon csábító kihívást jelent mind a kis és nagy építők.
 
Műszaki adatok:
 
skála:
01:16
 
anyaga:
Fém + műanyag
 
követelmények:
5x AA elem - traktor
2x AA elem - vezető
Ajánlott kor:
12+
 
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.
 
Kód:  HS018
Termékszám:  4047385100709

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10