Oldal frissítése

Tronic Profi Challenger MT865C - Lánctalpas vontató

Kiegészítők a termékhez

Tronic Profi Challenger MT865C - Lánctalpas vontató

Challenger MT865C másik vidám sorozat készletek Tronic Professional. Ez a készlet tartalmaz 2395 darab, amely készült kiváló minőségű fém és műanyag. Miután építeni a részletes modell lánctalpas traktor skála 01:16. A traktorra van szerelve egy funkcionális vonóhorog, mozgó kerekek és gumik eredeti mintákat. A gally élvezheti a csodálatos élményt nemcsak zeneszerzői, hanem a kész modell. A csomag, persze, meg fogja találni az összes szükséges eszközök Szerelési és üzemeltetési utasítás szemléltető képek az egyszerű telepítés. A készlet alkalmas a gyermekek számára 12 éves.
 
Tronic Profi szett szórakoztató, emlékeztet a legendás cseh Mercury. Egyedi alkatrészek készletek fémből vagy műanyag részekkel, amelyek összeszerelve a csavarokat és anyákat. Ezek a minőségi készletek gyerekeknek mellett szórakoztató, hogy segítsen fejleszteni a kreativitást, a motoros készségeket és a képzelet.Mivel a kifinomultság és a pontosság feldolgozás csak nagyon vonzó kihívást jelent bármely kis- és
 
Műszaki adatok:
kiadás:
tronic Professional
Darabszám:
2395
skála:
01:16
anyaga:
Fém + műanyag
méretek:
36 x 19 x 20 cm-es
súly:
2,8 kg
Ajánlott kor:
12+
 
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.
Kód:  HS020
Termékszám:  4047385100778

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15