Oldal frissítése

TRODAT 4817 CZ - DÁTUM + 12 SZÖVEG

9 990 Ft

TRODAT 4817 CZ - DÁTUM + 12 SZÖVEG

ATRODAT 4817bélyegző praktikus kiegészítője minden könyvelőirodának, vállalatnak és cégnek. Lehetővé teszi, hogy megjelöld a beérkezett postát,számlákat, dokumentumokat, vagy különféle dokumentumokat, 12 különböző szöveget és dátumot nyomhatsz a papírra, a betűk és számok magassága 3,8 mm. A következők közül választhatsz: fizetve, napon, iktatva, adott napon, kiszámlázva, email adott napon, leltár, megrendelt, elküldött, a nap feldolgozott levelei, emlékeztető, stb. Az önfestő TRODAT bélyegzővel4817 elkerülhető a szöveg és a dátumok kézzel történő írása.

A bélyegző legfontosabb jellemzői - TRODAT 4817DÁTUM + 12 SZÖVEG

  • Bélyegző, amelyalkalmas minden könyvelőiroda, cég és iroda számára
  • Lehetővé teszi, hogy 12 különböző szöveget bélyegezz a bejövő levelekre, számlákra, dokumentumokra, szerződésekre vagy egyéb dokumentumokra, és dátumozd is azokat
  • Dátumnála karakterek magassága 3,8 mm
  • A TRODAT 4817 bélyegzőönfestő
  • Színkivitel: fekete

Dátum magasság:
3,8 mm

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Adatok szöveggel
Lenyomat színe Fekete
Bélyegző színe Fekete

Csomagolás

Csomag tartalma Párna
Kód:  TRD006q
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  000582

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05