Oldal frissítése

TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod, fekete

4,8 6 értékelés
Kiegészítők a termékhez

TRITTON Kunai Stereo Headset Made for Apple iPod, fekete

Egy fejhallgató, amelyet rendkívül igényes felhasználóknak és gyakran telefonálóknak készítettek. A tökéletesen hangolt 40 mm-es neodímium hangszórók kiváló hangzást kínálnak. Ezek a mágnesek arról híresek, hogy tökéletes hangot képesek előállítani még nagy hangerő mellett is. Teljesítményük megfelel az Apple által elvárt magas színvonalnak, és a leghalkabb hangok ugyanolyan tökéletesen hallhatók általuk, mint a legerősebb dobok dübörgése.
A kábelen elhelyezett vezérlő a hangerő, számválasztás, vagy a telefonhívások feletti azonnali és teljes körű irányítást teszi lehetővé. Ha pedig zajos környezetben kell telefonálnod, értékelni fogod a fejlett zajcsökkentést és a háttérzaj kizárását, így a hívásaid tiszták és jól hallhatóak lesznek. A headset 3,5 mm-es csatlakozóval van ellátva, azaz a laptopodhoz, tabletedhez, és más, megfelelő kimenettel rendelkező eszközökhöz tudod csatlakoztatni.
További előnyei közé tartozik a puha és gondosan kialakított  memória habból készült kagylók, és a párnázott, állítható fejpánt, amely több fejmérethez is hozzáigazítható, hogy mindenkinek extra kényelmes legyen. Amikor itt az ideje egy kis szünetnek, a kagylólat elforgathatod a nyakad köré pihenő helyzetbe. A fejhallgatót 4 színben gyártják, és a kagylók külső részét további két színben kapható, logós pajzzsal teheted még egyedibbé.

Kód:  MH791m4
Termékszám:  TRI903570A02/02/1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15