Oldal frissítése

Tritton ARK XBox1 100 Stereo Gaming Hdst

3,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tritton ARK XBox1 100 Stereo Gaming Hdst

Már teljes lendületben használja az Ön újonnan vásárolt Xbox One játékkonzolát, de még mindig nem talált hozzá megfelelő hangosítást? Ez a magas minőségű headset tökéletes választás, amely nemcsak a kiváló hangzással, hanem a nagy, 60 mm-es hangszórókkal is meg fogja ragadni az Ön figyelmét. A vézerlőegységek könnyen elérhetőek, így biztos, hogy nem fog utánuk matatni. A kezelőfelületen a hangerőszabályzón kívül megtalálható egy mikrofon némító gomb is, amellyel könnyen kikapcsolhatja azt. A nagy érzékenységű mikrofon megkönnyíti játék közben a kommunikációt.  A fejpántot könnyen testreszabhatja, a fülpárnák pedig puha, minőségi anyagból készültek, hogy az Ön kényelmét garantálják. Ne habozzon, próbálja ki még ma. 

Legfontosabb tulajdonságok

  • Tökéletesen megtervezett headset
  • Problémamentes beállítás a 3,5 mm-es csatlakozóval és plug and play funkcióval
  • Mikrofon
  • Nagy, 60 mm-es fülpárnák
  • 3 EQ hangmód
  • Dinamikus RGB világítás
  • Vezeték nélküli működés, akár 25 órán keresztül (2 x AAA elem)
  • Távirányító

Testreszabható külső

A beállítható RGB világításnak köszönhetően teljesen testreszabhatja a fülhallgató külsejét az Ön elképzelése szerint. 16,8 millió szín közül választhat, így biztos, hogy megtálalja az éppen Önnek megfelelőt. Kihasználhatja a dinamikus megvilágítás adta előnyöket is. További világítási módok, mint a szívdobogás és lélegzés is rendelkezésre állnak a fülhallgatón. 

Kényelmes játék közben is

Több órás játék után fontos, hogy a fülhallgató a legnagyobb kényelmet biztosítsa viselőjének, és hogy ne okozzon fájdalmat a fül területén. A Tritton fülhallgatók kiváló komfortot nyújtanak a beállítható szerkezetnek és a meghosszabbítható oldalaknak köszönhetően. A fülpárnák puha, és kényelmes anyagból készültek, amely tökéletesen izolálja a kültéri zajokat és maximális játékélményt nyújt. A 3,5 mm-es csatlakozónak és a plug and play funkciónak köszönhetően a Tritton fülhallgatók a legjobb hangot nyújtják már az első használattól kezdve. 

Lélegzetelállító EQ módok

A hatalmas, 60 mm-es meghajtók hibátlanul képesek reprodukálni a hangot és az atmoszférát. A távolabbi hangokat a lokalizált hangzással tudja hihetetlen pontossággal megszólaltatni. Játsszon akár több órán keresztül, és ne hagyja magát zavartatni. Elérhető továbbá egy 3 móddal rendelkező EQ is, amelyet egyszerűen, akár játék közben is kezelhet a fülhallgatón található gombbal. Az optimális mód az Önnek legmegfelelőbb hangszínt, és hangélményt állítja be, amely a Bass Boost és a Treble Boost technológiákkal egészül ki. 

 

Paraméterek

Szín

Szín Zöld

Platform

Platform Xbox One
Kód:  MH791k92
Termékszám:  TRI484060m02/04/1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10