Oldal frissítése

TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TRITTON ARK 100 PS4 Stereo Gaming Hdst

Kiemelkedő minőségű sztereó fejhallgató a PS4, PS3 és PS Vita konzolokhoz, amely kiváló minőségű hangzást biztosít a 60 mm-es csúcsminőségű hangszóróival. A kezelőgombok könnyen hozzáférhetők, nincs felesleges ügyetlenkedés. A hangerőszabályozón kívül található rajta egy csúsztatható kapcsoló is, amellyel könnyedén kikapcsolhatod a mikrofont, ha szükséges. A játék közbeni kommunikációt egy nagyon érzékeny behajtható mikrofon segíti. A fejpánt magassága a felhasználó egyéni méreteihez állítható, a puha fülpárnák pedig akár hosszú órákon keresztül is gondoskodnak a megfelelő kényelemről. Próbáld ki még ma.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy fülpárnák - 60 mm
  • Összecsukható mikrofon
  • Dinamikus RGB világítás
  • 3 EQ hangmód
  • Egyszerű beállítás a 3,5 mm-es csatlakozónak és plug and play képességnek köszönhetően
  • Távirányítóval

Játssz kényelmesen

A több órán át tartó játék alatt fontos, hogy a fülhallgató kényelmes legyen a fül számára, és hogy ne okozzon kellemetlen érzést. A Tritton fejhallgató az állítható, mindkét oldalán meghosszabbítható kialakításával biztosítja ezt a kényelmet. A fülpárnák puha anyagból készültek, így kiválóan szigetelik a környezeti zajokat, így garantálnak tökéletes játékélményt. A 3,5 mm-es csatlakozóval valamint a plug and play képességgel a Triton fejhallgató páratlan hangminőséget nyújt már azonnal a kicsomagolás után.

EQ módok

A fejhallgató valóban hatalmas, 60 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amely kiválóan reprodukál bármilyen komplex környezeti hatást vagy távoli hanghatást. Akár órákon keresztül is játszhatsz anélkül, hogy bármi megzavarna. A fejhallgató 3 EQ módba állítható, egyetlen gombnyomással válthatsz a három mód között. Az optimális üzemmód kiválasztásával a leginkább kiegyensúlyozott hangélményt érheted el, emellett rendelkezésedre áll még a Bass Boost vagy a Treble Boost is, amely még jobban kiemeli az ellenfél lépteinek és lövéseinek zaját.

Személyre szabott megjelenés

Az állítható RGB háttérvilágítás segítségével az igényeidnek megfelelően szabhatod személyre a fejhallgatót, hiszen összesen 16,8 millió szín közül választhatsz. Beállíthatod a dinamikus világítást a fényerő és a színek szabályozásához is. Ezen felül olyan világítási módok is elérhetőek, mint "légzés", "szívdobogás", vagy "kevert színek".

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Platform

Platform PlayStation 4
Kód:  MH791k91
Termékszám:  TRI903070002/04/1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10