Oldal frissítése

TRISTAR SR-5261

29 390 Ft

TRISTAR SR-5261

A TRISTAR SR-5261 rúdporszívó remekül alkalmas a háztartás mindennapi tisztán tartására. A rúdporszívó tökéletes rövid szálú szőnyegek, csempék és más kemény padlófelületek porszívózásához. A felszívott szennyeződést egy tartályba gyűjti, amely könnyen üríthető.

A TRISTAR SR-5261 rúdporszívó alap paraméterei

  • Tartozékok: rotációs turbókefe, univerzális padlótisztító fej, szívófej kárpithoz és résszívó

A TRISTAR SR-5261 rúdporszívó egyéb, hasznos tartozékai

A TRISTAR SR-5261 hatékonyságát több tartozék is segíti. Az egyik az úgynevezett réztisztító, amelynek köszönhetően könnyedén megtisztíthatja a radiátorokat. A turbókefe gyorsan forgó kefehengerével rengeteg időt takarít meg, illetve alaposan kitisztítja a szőnyeget és a kárpitot. Szennyeződésektől a kanapén, párnán és kárpiton gond nélkül megszabadulhatsz a kárpitkefe használatával.

Kód:  TRIVT5261
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TRISTAR SR-5261

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05