Oldal frissítése

TRISTAR RK-6129

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TRISTAR RK-6129

Rizsfőzőt szeretnél venni, mert belefáradtál, hogy folyamatosan leég a rizs, amit főzöl? Akkor ezt a készüléket biztosan szívesen használod majd!

Ez a praktikus, rozsdamentes acél rizsfőző mindazok számára készült, akik a jól megfőtt rizsre esküsznek. Szabadalmaztatott technológiája, és ragadásmentes felülete biztosítja az égésmentes rizspárolást, miközben a melegen tartó funkció segít megőrizni a rizs hőmérsékletét, még sokkal főzés után is.

A nagy térogatú, 2,2 literes edénybe akár 15 mérőedény tartalma is elfér, mellyel bátran megvendégelheted barátaidat is. Biztonsági fogantyúval rendelkezik, amely véd az égési sérülések ellen, belső edénye eltávolítható, és egy spatula is a felszereltségébe tartozik. Fedelén található egy nyílás a gőz szabad távozásának érdekében, talpa pedig csúszásmentes. A rizs megfőttét jelzőfény indikálja. Jó rizsfőzőt találni nehéz, de ezzel a készülékkel biztosan nem vétesz hibát!

Tartozékok:

  • rizskanál
  • szedőlapát

Műszaki adatok:

Fogyasztás: 900 W

Méretek: 283 x 265 mm

Anyaga:

rozsdamentes acél

Paraméterek

Típus

Típus Rizsfőző

Funkciók

Funkciók Túlmelegedés elleni védelem, Auto kikapcsolás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 900 W
Űrtartalom 2,2 l
Kód:  EAV8271e4
Termékszám:  8713016009920

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10