Oldal frissítése

Tristar OV-1452

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tristar OV-1452

Kicsi a hely a konyhádban, de nem akarsz lemondani a sütés örömeiről? Ne aggódj többé, mert a Tristar minisütője akár az asztalon is elfér, és vele a hagyományos sütők minden előnyét élvezheted majd. Ráadásul nem csak süthetsz, de grillezhetsz is, vagy kiolvaszthatod a fagyasztott ételeket. További előnye még a hőlégkeveréses funkció, amelynek köszönhetően az elkészült ételek egészségesebbek lesznek. Kompakt mérete miatt a készülék nem foglal nagy helyet, de 48 literes belső kapacitása elégendő teret biztosít a benne készülő ételek számára. Csak válaszd ki a megfelelő programot és hőfokot, és már kezdődhet is a sütés a minikonyhádban!

Főbb jellemzők

  • Asztali minisütő hőlégkeveréses funkcióval
  • Helytakarékos méret és 48 literes belső kapacitás
  • Belső világítás, jól látható belső tér
  • Kiolvasztás, sütés, grillezés
  • Praktikus fogantyú a sütőrácshoz
  • 60 perces időzítő
  • Modern, fekete kivitel

Főzz ügyesen és egészségesen

Ne legyen gond, hogy kicsi a konyhád, vagy hogy szűkösek a körülményeid! Mostantól te is készíthetsz finom harapnivalókat,sült vagy grillezett húsokat, zöldségeket, halat, vagy akár elkápráztathatod a családod egy ínycsiklandó desszerttel. Ezzel a minisütővel ez mind lehetséges! Az ételkészítés nagyon egyszerű: csak állítsd be a megfelelő programot, hőfokot és az időzítőt. A többit bízd a készülékre, te pedig foglalkozz nyugodtan egyéb konyhai teendőiddel, vagy akár pihenj, amíg az étel elkészül.

A hőlégkeverésnek hála a forró levegő egyenletesen eloszlik a sütő belsejében, így a sütés sokkal hatékonyabb, időt és energiát is megtakaríthatsz, sőt az elkészült ételek is jobban megőrzik frissességüket. Tapasztald meg magad is az így készült ételek előnyeit!

További információk

Tartozékok:

  • Sütőrács
  • Tepsibe
  • Fogantyú rács vagy tepsi biztonságos kiemeléséhez

Belső méretek:

42 × 28 × 37,5 cm

Tömeg:
14,2 kg

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Méret

Magasság 50 cm
Szélesség 65 cm
Mélység 45 cm

Típus

Típus Minisütő

Tulajdonságok

Űrtartalom 48 l
Teljesítményfelvétel 2 000 W

Funkció

Funkció Termosztát, Időzítő
Sütőprogramok Grill, Felső sütés, Alsó sütés
Kód:  TRIMT002
Termékszám:  OV-1452

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20