Oldal frissítése

TRISTAR KA-5038

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TRISTAR KA-5038

Legyen a télen kényelmes és meleget berendezések Tristar. Szükség van-e, hogy felmelegedjen a szobában anélkül, fűtőtestek, tűzhelyek, vagy egyszerűen csak felmelegszik éjjel az Ön számára, ez az elektromos fűtőelem a megfelelő választás. Oneszerűen állítsa be a kívánt hőmérsékletet. Elektromos hősugárzó kényelmes megoldás minden otthoni és irodai. Výrobce myslel i na estetiku a opatřil tak výrobek moderním designem, který bez větších problému zapadne do každého interiéru.Akkor meg három különböző álláspontok és a funkció a rezgések.

Legfontosabb jellemzők

  • kerámia fűtőelem
  • modern design
  • csendes működés
  • 3 beállítás és a rezgés opció
  • kényelmes fogantyú
  • állítható termosztát

Anélkül, hogy indokolatlan beavatkozás

Kerámia ventilátor nagyon alacsony zajszint, így nyugodtan folytatja más tevékenységet, és tevékenységét a szobában. Értékelem különösen rosszul szigetelt területeken és a huzat. A háztartási felmelegszik köszönhetően igen gyorsan egyszerű ellenőrzéseket és kényelmesen. Előnye, a beépített fogantyú, könnyű és kompakt méret a könnyű hordozhatóság. Biztonsági funkciók közé tartozik a túlmelegedés elleni védelemmel és jelzőfény működését. Moderní ventilátor ve stylovém designu navíc nespaluje ani nevysouší vzduch. Köszönhetően az alacsony energiafogyasztás költségkímélő eszköz. Élvezze a valódi melegség ezzel az egyedi segítő.

Paraméterek

Tulajdonságok

Energiafelhasználás 1 500 W
Teljesítményszintek száma 3

Funkciók

Funkciók Túlmelegedés elleni védelem, Termosztát
Kód:  TRITO001d
Termékszám:  KA-5038

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15