Oldal frissítése

TRISTAR AP-4787

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TRISTAR AP-4787

Légtisztító TRISTAR AP-4787 Képernyő

A jól ismert TRISTAR légtisztító kellemes levegőt biztosít főleg az asztmás, allergiás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a hordozható berendezés pont megfelel az akár 25 m2 nagyságú szobákba. A nagyfokú megbízhatóságáról a légtisztító teljesítmény mond el többet – ez a berendezés akár 200 m3/óra sebességre is képes. A levegőt első lépésként megszűri a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az előszűrőn át. A közismert TRISTAR levegőtisztító legfontosabb eleme a HEPA filter, amely egykettőre kiszűri a levegőből az allergének, baktériumok és porszemcsék közel 100%-át. A nemkívánatos szagok eltávolításához a szénszűrő a lehető legjobb választás.

TRISTAR AP-4787 légtisztító fő jellemzői

  • A minőségi TRISTAR légtisztító 25 m2 helyiségmérethez javasolt
  • A HEPA szűrő eltávolítja a levegőből a finom porszemcsék, a baktériumok és az allergének 99%-át
  • A szén szűrő eltávolítja a levegőből a konyhai gőzöket, a kellemetlen szagokat és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrővel megtisztítja a levegőt a nagyobb szennyeződésektől
  • Maximális zajszint: 52 dB(A), min. zajszint: 52 dB(A)
  • Légtisztító teljesítmény: 200 m3/óra
Légtisztító TRISTAR AP-4787 Jellemzők/technológia
Légtisztító TRISTAR AP-4787 Jellemzők/technológia

TRISTAR AP-4787 levegő tisztító előnyei

A kiváló TRISTAR légtisztító folyamatosan teszteli a levegő aktuális állapotát és ennek megfelelően határoz arról, hogy szükség van-e a megszűrésére. Ez a lenyűgöző légtisztító időzítővel is használható, azaz igényeidnek megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt könnyűszerrel állíthatjuk, így nem csak az energiafogyasztást, hanem a zajterhelést is. A megbízható TRISTAR készüléket speciális módba is be lehet kapcsolni a zavartalan pihenéshez. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik a digitális kijelző, mely egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a kezelést.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 35 W
Légtisztító teljesítmény 200 m3/óra
Ajánlott szobaméret 25 m2
Maximális zajszint 52 dB(A)
Minimális zajszint 52 dB(A)
Jelzés Levegőminőség
Felszereltség Kijelző

Funkciók

Funkciók Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás

Szűrők

Szűrő típusa HEPA, Szén
Kód:  TRICV541
Termékszám:  AP-4787

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15